Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem hagyja ott ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hagyja ott ha nem szereti? A gyerekre fogja, de ez hülyeség

Figyelt kérdés

Van egy férfi. Szerelmes vagyok belé. Élettársa van es attol van egy gyereke 5 eves.

Azt mondja ő az élete. A nővel a kapcsolatuk mar nem a regi, kérdeztem hogy otthagyná e azt mondta igen ha jön valaki akivel jol erzi magat. Aztán veszekedtünk , és mondtam neki (fb on volt) hogy miert félsz otthagyni ha nem szereted es en kellek neked?

Erre ő azt írta egyből, hogy a gyerekem a lényeg te bolond mit akarsz hagyjam ott a csaladom egybol?

Ez egy kicsit régebben volt. Azóta el telt több mint egy év. Nem beszélünk mert mindketten haragszunk egymásra.

De én azóta sem tudtam elfelejteni, szerintem szerelmes vagyok belé.

Fél órára lakunk egymástol nem jarunk a másik környékére mert nincs ott dolgunk de még az isten is úgy akarja hogy valahogy mindig lassuk egymast mert erre jar dolgozni neha. Az is milyen hogy pont alok a buszmegbe es ő jön kocsival el mellettem?

Ha nekunk nem kene egyutt lenunk akkor lennenek ezek a veletlen szeru talalkozasok?

Kerdezoskodik rolam kozos ismerosoktol is.

De én szerető biztos hogy nem leszek még ha belehalok a fájdalomba akkor sem.

Mondjuk az is erdekes, hogy a legeslegelejen azt mondta másoknak hogy ő a csaladjat nem hagyja ott, most meg mar azt mondja ő a gyereket nem hagyja ott.

Szerintetek???

Mit gondoltok??

Belehalok a fájdalomba

2017. nov. 28. 21:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha nagyobb lesz szeribtwm is otthagyja erre mar gondoltam én is.

Amúgy még a kicsi 4 eves volt a nő terhes lett megint elvetette..

Ez is elgondolkodtato hogy miert.

Penzuk az van. Szerintem ő is tudja hogy ott fogja hagyni a férfi és nem akart két gyereket.

2017. nov. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!