Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, hülyeség lenne a párom munkahelyére jelentkezni dolgozni?
Egyetemisták vagyunk.
Mindketten jelentkeztünk erre a helyre korábban, még nem ismertük akkor egymást (tul.képp, itt találkoztunk először). Őt akkor felvették, engem nem. (Ez pár hónapja volt.) Most megint embert keresnek erre a helyre, ugyanolyan "beosztásba" (egyetemi hallgatói önkormányzat egyik szervéről van szó, ösztöndíjban fizetnek).
Kevés ember dolgozik itt.
Mit gondoltok, nem lenne fura, ha jelentkeznék megint? Egyrészt, mert egyszer már nem engem vettek fel, másrészt, mert a párom itt dolgozik.
Ha még nem éltek együtt, szerintem nem lehet gond.
Ha együtt éltek, akkor lehet, de nem törvényszerű
Így ne.
Vannak pozitív példák is a la nagyszüleim akik ketten vezették az osztályukat leosztva a tantárgyakat és nagyapám volt a napközi vezetője is. Ott jól működött, összehangolták a dolgokat és szakmai sikereket is elértek és nyugdíjbavonulásuk után közösen vezették a helyi tanítók nyugdíjasklubját.
Nem élünk együtt. És tényleg nem heti 5x8 óra, sőt..
Viszont nekem elég sok előnnyel járna a pénzen kívül is.
Személyiség/helyzet függő.
Nem egy olyat ismerek, akik egy helyen dolgoznak.
Mi is pl németbe egy helyen voltunk, nekünk az inkább csak előny volt.
A hati 1 talit ennyi év után... S így jött képbe az összeköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!