Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom exe rám írt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom exe rám írt, hogy figyelmeztessen. Többi lent. Találkozzak vele?

Figyelt kérdés

Rám írt a semmiből, és megkért, hogy semmi esetre se szóljak a páromnak. Elmondta egy hosszú monológban, hogy a mostani párom csak egy óriási manipulátor, aki csak a saját élvezeteire alakítja a körülményeit, hogy minél többet vehessen el, úgy hogy azt senki se vegye észre.

Elmondta, hogy ne is gondolkozzak azon, hogy ez mennyire lehet igaz, mert annyira jó manipulátor, és zseni, hogy esélyem sem lesz látni.

Leírta, hogy mikor még együtt voltak és bemutatta mostani páromat egy ismerősének, aki állítólag képes érzékelni az emberek energiáját, érezte az áradó önzőséget, ezért felbéreltek egy amatőr hackert, hogy keressen valamit a párom gépén, és találtak videókat, ahol ismerőseivel beszélgetnek a exének és a párom ismerőseinek akkori barátnőinek a mentális állapotairól, pszichológiai szempontból, és hogy miket csináltak, hogy legtöbbet hozzák ki a helyzetekből, hogy nekik jó legyen.

A videókból kiderül, hogy addig lesz velem is, amíg azt jónak érzi, eleget nem adtam neki, rám nem ún.

Azt mondta, hogy meg tudja mutatni ezeket a videókat, de teljesen össze vagyok zavarodva. Eddig azt hittem, én vagyok az élete értelme. Ezek az üzenetek teljesen kiábrándítottak az életből. De nem beszélhetem meg párommal, hisz ha ez igaz, akkor úgy sem látnám ahogyan hazudik.

Viszont attól is félek, hogy nem fog tudni rendes bizonyítékot mutatni, és nagyon fogom magam szégyellni, hogy hittem az exének, aki lehet, hogy őrült.

Egyáltalán nem tudom mit higgyek! Azt hittem, megtaláltam a tökéletes férfit. Sokszor gondolkoztam, hogy ez tényleg lehetséges-e, de erre ki gondolna....

Segítsetek, kérlek. Ti mit tennétek? Mit gondolnátok?

2017. nov. 28. 20:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, fiú? A kommentjei alapján mondjuk teljesen úgy tűnik nekem is mindig, de ez a felhasználónév nagyon női :D
2017. nov. 28. 21:14
 12/35 A legrosszabb ***** válasza:
100%

Na mellesleg pont ez az, amit a #9-es hozzászóló is ír. Egy jogilag bőven felnőtt, emberes, meglett faszi miért regisztrálja magát egy mások számára tinipunci illúzióját sugalló felhasználónévvel. Csak úgy a miheztartás végett, ha már csakrázunk, buddházunk, dharmázunk, nirvánázunk. Ez ilyen kémkedős nicked, b+? Hány GYK-s faszit tudsz beszopatni, te skizó idióta?

Ne akadj fenn rajta, ne kombinálj feleslegesen, de ez má' úgy érett...

2017. nov. 28. 21:17
 13/35 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ő inkább valami nemtelen szellemféle lény. Na jó biztos van neme, de hogy az ördöggel cimborál az is biztos, egyszer úgy rám hozta a frászt hogy három napig alig tudtam enni és aludni. A moderátorok nyugtattak meg végül :D
2017. nov. 28. 21:21
 14/35 anonim ***** válasza:
88%
Rosszindulatú exekkel nem kommunikálunk.
2017. nov. 28. 21:26
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
mindig is voltak,meg lesznek itt ilyen beteg elmék..
2017. nov. 28. 21:41
 16/35 anonim ***** válasza:

Küldje át a bizonyítékot, ha meggyőzőnek látod a videóban hallottakat, érdemes leülni vele. Ha nem, akkor röhögj egy jót, hogy a csaj nem százas és nincs jobb dolga, mint féltékenynek lenni a kapcsolatodra, mert nem ő van a helyedben :)

De mindenképp kell adjon bizonyítékot, ez a kulcsa a történetnek.

2017. nov. 28. 23:41
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

"Csak a személyiség számít"

"Gyakoroljátok érzelmeiteket"

2017. nov. 29. 00:18
 18/35 anonim ***** válasza:

De hogy vagy még mindig 40%-on ha csontra le vagy pontozva minden kérdésnél?

Amúgy ja, csak a személyiség számít. Tanuljatok!

2017. nov. 29. 06:09
 19/35 anonim ***** válasza:
#17 nagy vagy :D
2017. nov. 29. 08:47
 20/35 anonim ***** válasza:

#19 mindig ezeket mondja nem?! :)

Csodálkoztam is, hogy ilyen kérdés kiírt, hisz ő mindenre tudja a választ.

(#17)

2017. nov. 29. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!