Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne? 19 vagyok de a szuleim nagyon szigoruak, van egy srac aki 20 eves es nagyon kedveljuk egymast, de az anyam meg azt sem engedi h talalkozzak vele. Valaki esetleg tudna tanacsot adni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 17:45
1/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés.Nem irigyellek, anyádék miért ilyen szűklátókörűek?Mindjárt 20 éves vagy még ha 15 lennél érteném.Nagyszülők?Nem tudnak hatni rájuk?
2/6 Kenzo Tenma válasza:
Hát ez beteg. Amúgy már meg sem tilthatná. Ha mégis elmennél mit csinálnának?
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyszulokre nem hallgatnak es ha elmennek akkor nem lenne hova hazamennem
2016. jan. 3. 19:24
4/6 Kenzo Tenma válasza:
Elég szomorú, hogy ilyen emberek vannak. Egy felnőttet hogy lehet bezárva tartani? És annyi bizalmuk nincs benned, hogy 19 évesen nem csinálsz hülyeséget?
5/6 A kérdező kommentje:
Arra van tanacsotok h titokban fel oraja talalkoztam a sraccal
minden ugy kezdodott hogy mondani akar valamit
es regen volt egy netes bejegyzese h apa lesz
amire amikor rakerdeztem azt mondta hogy kiderult h nem az ove hamem a lanynak az elozo kapcsolatabol van
akkor hazudott most pedig elmondta az igazat
az ota folytonosan csak annyit ir hogy nem merte elmondani es nem akar elvesziteni
Meg fel se fogtam a dolgot
2016. jan. 3. 20:33
6/6 Kenzo Tenma válasza:
Hát gondold végig, hogy kell-e neked olyan pasi akinek 20 évesen már van gyereke. Neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!