Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele, hogy elfogadja: szakítottunk?
6 hónapig jártam a barátommal, majd múlt pénteken szakítottam vele. Egyszerűen nem működött már, kihűlt a kapcsolat, egyre jobban idegesített, nem volt kedvem találkozni, stb. Pénteken találkoztunk és mindezt elmondtam neki, amire nagyon rosszul reagált. Ő még mindig nagyon szerelmes, olyanokat mondott, hogy nem tudja elképzelni az életét nélkülem, ő azt hitte, hogy együtt fogunk megöregedni, stb. Könnyezett is. Igyekeztem rövidre fogni a dolgot, mert fájt így látni őt, és minden mondatomra visszakérdezett, hogy van-e még remény rendbehozni a dolgot. Világosan megmondtam, hogy nincs, hogy ne reménykedjen feleslegesen.
Szombaton felhívott apukám, hogy megkereste őt a barátom, majd estefelé a legjobb barátnőm, hogy őt is. Hogy nagyon ki van borulva és nagyon szeret. Ez nagyon fáj nekem is.
Tegnap délután írt egy sms-t, hogy lezáratlannak gondolja és szeretne találkozni velem még tegnap este, csak azért, hogy beszéljünk. Továbbra is azt szeretné, hogy újra megpróbáljuk, de beszéljünk mindenképpen.
Jó ötlet lenne találkozni vele? Nem lenne csak rosszabb a helyzet?
L/21
Szia! Elszomorit mindig amikor egy szerelmi történet végét olvasom.
#1-nek igaza van.Ne találkozz vele! Tudom neked is erő kell hozzá. De ha taliztok tényleg sose lesz vége csak meggyűlölitek egymást!
Én ilyen szituban sms-ben megírnám neki, hogy találkozni már nem akarok vele, de ha ír búcsúzóul egy hosszabb emailt, azt figyelmesen elolvasom, és válaszolok rá.
Válaszban meg leírnám neki hogy voltak szép időszakai is az együtt töltött hónapoknak, amikre mindig pozitívan gondolok, de az utóbbi időben már sajnos eltűnt ez az érzés. Írd neki nyugodtan, hogy fiatal és sikeres nőként pedig nem érzed úgy, hogy kompromisszumokat kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!