Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a vad, temperame...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vad, temperamentumos és határozott nőkről?

Figyelt kérdés
Akik nem csak mondják, hanem valóban azok.

2017. nov. 27. 06:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mit gondolok róluk? :D Kerüljenek el annyira, hogy még véletlenül se tudjunk összefutni, mert elviselhetetlenek számomra. Szerintem nem nőiesek. Sokkal inkább valakinek a goromba, visszataszító, hisztis anyjára hasonlít, akiről az anyós viccek születtek. A kemény, tésztagyúrós viselkedés olyan konyhásnéni feelinget kölcsönöz. Az oszlop lábakkal és két mázsás mellekkel meg is szokott lenni az összhatás.

Te kérdezted a véleményem...

2017. nov. 27. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy biztos baromi jók az ágyban :D
2017. nov. 27. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Az elején mindenki ezt szeretné...😀, de hosszú távon jobb egy gyengéd, gondoskodó, érzéki nő, akiben van huncutság, ötlet. Abból lesz a jó " szerető".
2017. nov. 27. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Sosem szerettem igazán ezt a típust. Általában szórakoztatók, mert jó dumájuk van, egy buliban jól el lehet beszélgetni velük, és egy éjszakára netán szexpartnernek akár megfelelőek is lehetnek. Társnak hosszú távra viszont nekem ilyen lány nem kellene, nem akarnék folyton harcban állni vele az igazamért, meg hogy melyikünk "hordja a nadrágot"...
2017. nov. 27. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedvelem őket, van mit tanulni tőlük.
2017. nov. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!