Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vad, temperamentumos és határozott nőkről?
Figyelt kérdés
Akik nem csak mondják, hanem valóban azok.2017. nov. 27. 06:19
1/15 anonim válasza:
Zavarna, hogy nem tudom elengedni magam mellette, mert bármikor támadna.
3/15 anonim válasza:
Engem már harapott meg ilyen. Az a legrosszabb, hogy falkában vadásznak.
4/15 anonim válasza:
Nekem imponáló, de én is elég vad és határozott vagyok:)
5/15 anonim válasza:
Megszeliditenem hamar es vagy dorombolo kiscica lenne belole, vagy ugralhatna a tuzeskarikan ide-oda.
6/15 A kérdező kommentje:
Vad alatt nem fizikai erőszakosságot és verbális primitívséget értek. Sokan keverik.
2017. nov. 27. 07:44
7/15 anonim válasza:
Van pár ilyen nő ismerősöm, na ők tényleg olyanok, hogy ha elkezdenek beszélni, zeng az egész épület tőlük, de próbálják valahogy leplezni ezt a nem éppen finom jellemüket.
Ővelük nincs bajom, ellenben az okoskodó, keménykedő, gizdáskodó nők nagyon idegesítőek tudnak lenni, akik alapesetben inkább nyugodtak, visszahúzódóak.
8/15 anonim válasza:
Nekem tetszene egy ilyen latinos temperamentumú nő 34F
9/15 anonim válasza:
Legyen benne erő, dinamika, határozottság, de tudja azt keretek között tartani és, hogy mikor élhet vele. Jobb szeretem a kifinomultan szenvedélyes nőket, akik gyermekien naivak, kicsit kislányosak, de mégis nagyon nőiesek! :)
10/15 anonim válasza:
Ha nem akar hárpia lenni akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!