Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak, mit szerettek ha egy nő kedvesebb, határozott, vagy ha makacs és szeret mindig nemet mondani a dolgokra, szeret vitatkozni stb, és miért?
Azt, ha kedves és nem túl határozott.
Régen azt gondoltam, hogy jó ha egy nő határozott, de rájöttem, hogy mindig veszekedésekkel társul.
Inkább legyen szerény, akivel el lehet lenni békésen.
Imádom a nyugodt környezetet. Amikor nem csak a problémák a téma, hanem élvezni is lehet az életet.
Ha kedves, ha határozott, és van véleménye a dolgokról, és ha csak azért nem mond nemet, mert éppen rajta van a makacskodás.
Azt viszont imádom, ha szeret vitatkozni, de nem vitázni. Nem kisstílű dolgokon, hanem érdekes vitákat folytatni
A határozott nőket sosem bírtam, pláne ha imád vitatkozni, isten irgalmazzon egy ilyentől. Még egy légtérben sem szeretnék egy ilyennel lenni.
Kedves, szerényebb, nyugodt, vidám, pozitív.
Én nem szeretem a vitatkozást sem. Akkor sem ha nem veszekedés.
Sokkal élvezetesebb egy enyhébb beszélgetés, ami szintúgy lehet intelligensen és kulturáltan folytatni.
De lehet csak én vagyok túl érzéki.:)
exemmel rengeteget vitáztunk, mindkettőnknek mindenről volt véleménye, és ezt általában érvek mentén meg is osztottuk.
(szerintem jó volt, és nem ezért mentünk szét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!