Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ha a nő határozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha a nő határozott jeleket küld, meddig vártok az első lépés megtételevel?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy történik ez pontosan?
2017. jún. 26. 22:56
 1/9 A legrosszabb ***** válasza:
96%
Szándékosan nem szoktam fogni a jeleket, így nem is teszem meg az első lépést sem, mert nem érdekel.
2017. jún. 26. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miféle határozott jelekről van szó, mert lehet csak te gondolod annak őket.

Ha a férfi is, akkor nem kell sokat várni az első lépéssel.

2017. jún. 26. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Addig, amíg már késő. Viszont csak akkor kéretem magam, ha annyira nem is tetszik. Így végül az fog zavarni, hogy az addigi piedesztálom elveszett. Ezáltal válik értékesebbé és vonzóbbá.
2017. jún. 26. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan az, mint az elsőnek. Ha nincs annyi vér a pucájában, hogy odajöjjön és elhívjon valahova, hanem hercegnő módra elhivatná magát, akkor nem érdeklem eléggé és említésre sem méltó. Nálam nem lehet játszadozni, meg biztonságos zugból, távolról bevonzani. Hasonló esetben én is odamennék, ha én nézném ki magamnak a nőt, de így? Na nee! Csak röhögök a jelküldözgetős gyáva nőkön. Mondjuk van párom, így duplán hidegen hagy.

26/F

2017. jún. 27. 01:00
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
A nők és a határozott jelek... Ez a hét vicce!
2017. jún. 27. 06:43
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Mennyi béna é/vagy életképtelen "férfi" van itt gyiken te isten...

:D

2017. jún. 27. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Határozot jel: beülök a sarokba és végig kerülöm a tekintetét, nehogy észrevegyen
2017. jún. 27. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az a leghatározottabb jel, hogy konkrétan elmondja, hogy mi az ábra. A jelolvasósdis műsor nem az erősségem.
2017. jún. 27. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik, és minden körülmény adott, akkor nem húzom az időt; ha nem tetszik, akkor viszont én úgy érzem, hogy nekem is ilyen 'határozott jelekkel' kell cisszautasítanom. Szóra szó, jelre jel. F19
2017. jún. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!