Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most ki fog? én? ő? 12/L
Az a helyzet hogy már 4-szer jöttünk össze (kisebb szünetek:D) és mindig úgy kezdtük hogy ez egyébként neked járásnak számított?:D és persze mindketten egyet értettünk...most megint együtt vagyunk tegnap megint beszéltünk erről hogy hát se ölelés se puszi se csók, mondom neki hogy én arra vártam/várok hogy te tedd meg az első lépést mert szerintem a fiúnak kellene meg tenni az első lépést! erre azt mondta hogy ő meg arra várt/várt hogy én tegyem meg hogy legyek merészebb, mondom én is erre vártam hogy te, meg azt hittem te nem akarod. most akkor még mindig arra vár hogy én tegyem meg vagy fél? mert én igen és én azt szeretném ha ő tenné meg!
12/L (ő 14/F)
de most komolyan MIÉRT? nyugi van emberek szoktam játszani a barátnőimmel, az árokba ugrálni stb...
de most nem lehet barátom? már 3 hónapja vagyunk együtt szeresük egymást, egymás társaságát!
egy értelmes válasz sincs-.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!