Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az első lépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első lépés?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt és nagyon szeressük egymást, sőt túlságosan is. Azonban nemrég kiderült, hogy 2.unokatestvérek vagyunk, de mi ezt a megismerkedésünk előtt nem tudtuk mert nem tartottuk a kapcsolatot az ő családjával.A szülők elfogadták, viszont együtt tervezünk és minket nem zavar! Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e valaki ilyen helyzetbe, mint én? És babát vállalhatunk-e? Nincs semmiféle betegség! Nagyon szeretnénk majd babát is, de előtte genetikushoz szeretnénk elmenni! A genetikus mit csinál, hogy megállapítsa, hogy lehet-e kisbabánk?

Nem kritikákat szeretnék kérni meg elítéléseket, csak aki volt ilyen helyzetbe vagy ismerőse, családtagja,hogy ők mit csináltak és egészséges gyerekük született-e?

Előre köszönöm a válaszokat és a segítséget!

#szerelem #Gyereválalás
2014. júl. 31. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
szeressük egymást?
2014. júl. 31. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Elfajul a világ. Szodoma és Gomorra visszatér. Olvassátok a próféciát!
2014. júl. 31. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem, nem pedig kritizálást!
2014. júl. 31. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyanyám és nagyapám első unokatestvérek voltak, előbbi még nevet sem kellett változtasson házasság után. nemesi származású család, 1948 körül házasodhattak, és amint tudom rendezett volt (pl. nagyapám direkt egyke volt, hogy ne oszoljon a vagyon, és azért vett el családbelit, hogy ne jusson más kézbe a föld). Apámról sem és a testvéreiről sem mondhatom hogy kutya bajuk, de nem hinném, hogy vérfertőzés miatt, sőt. Apa is, s az ő apja is abban halt meg, meg talán mások is az ősök közül szívbetegek. Gyenge fokú genetikai vérbetegséget örököltem apámtól, én is, a húgom is, de azt mondták ez nem függ össze a családon belüli házassággal. Nem is zavar a betegség, annyi, hogy majd a páromat én is ki szeretném vizsgáltatni, mert ha ő is örökölte a szüleitől, akkor a közös gyerek súlyos beteg lehet, ami tiszta kín lenne. Jobban szeretném pl. előre tudni, ha erre esély van, s első fázisban egy vérképből is lehet gyanítani.
2014. júl. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!