Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti megtennétek? Megmernétek? Fiúk, Férfiak! Ti hogyan állnátok a dologhoz? Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Már egy ideje találkozgatunk és a többi,ami ezzel jár.Mint kiderült neki és nekem is vannak érzéseink,de mindkettőnk elfojtotta magában.Ő (pasi) azt mondja,hogy nehezen mutatja ki az érzéseit,és nekem kellene előbb kimondanom a dolgokat.
Én meg rá vártam,hogy ő mondja ki.Sosem voltam ilyen helyzetben,most akkor mi tévő legyek?Úgy értem,ha elriasztom azzal,hogy kimondom?Vagy nem úgy sül el?
2013. okt. 3. 16:40
2/12 anonim válasza:
Gyáva az aki nem mondja ki az érzéseit a kedvese előtt. Őszinteség itt kezdődik.
3/12 anonim válasza:
Ígyvan,gyengeség,gyávaság a köbön.
4/12 anonim válasza:
Nem a kis piros gombot nyomogatni, hanem megfogadni amit az ember ír. Elvégre kikéred az embertársaid véleményét...
5/12 A kérdező kommentje:
Már elnézést,de én nem pontoztam senkit sem!Most olvastam a válaszokat!Amiket köszönök,és igazatok van!
2013. okt. 3. 17:05
6/12 anonim válasza:
Mire vár?Hogy rángasd le a nadrágját?Elég muttyó faszi.
7/12 A kérdező kommentje:
Szoktunk veszekedni,és emiatt halványulnak benne a dolgok.Ha minden rendben megy,akkor erősek.
2013. okt. 5. 19:42
8/12 anonim válasza:
Tehát akkor szeret amikor úgy ugrálsz ahogy neki tetszik.
9/12 A kérdező kommentje:
Hasonló igen.Ha valami történik,ami nekem nem tetszik,akkor is ő duzzog.
2013. okt. 6. 11:58
10/12 anonim válasza:
Elég egyoldalú a dolog.És te ilyen faszira vágysz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!