Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzás lenne egy 160 ezres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás lenne egy 160 ezres táskát kérnem a szülinapomra?

Figyelt kérdés
Nem tudom,túlzás lenne-e ha egy 160 ezres fekete táskát kérnék a szülinapomra a barátomtól? Öt éve vagyunk együtt és nem a szponzorom ezt hozzáteszem, egyszóval nem sűrűn kérek tőle ajándékot. Van egy olcsóbb is az 70 ezer, mondjuk az sem lenne rossz.

2017. nov. 22. 17:00
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, én sokkal drágább ajándékokat kapok a páromtól. Mondjuk én utazásmániás vagyok, mi évi 3x 4x utazunk messzebbre, (Mauritius, Maldiv, Hawaii, Mexiko...), úgyhogy a taskákon "sporolok", Amerikaban veszek Donna Karent és Ralph Laurent, kint mar 100-200 dollárért megkapod, ami itt 300-400 euro. Előre is boldog szülinapot! 33N
2017. nov. 22. 21:29
 52/59 anonim ***** válasza:
Eddig azt írtad, nem kértél tőle semmit, tehát ebből az következik, hogy ő maga választotta az ajándékokat az előző 4 szülinapodra. Milyen értékű dolgokat kaptál tőle? Ha hasonló értékben ajándékozott eddig is, akkor nem gondolja túlzásnak, ha viszont csak elvitt egyet vacsizni és kaptál rózsát meg egy doboz bonbont egy puszi kíséretében, akkor vszínű leesne az állna h mi van :P
2017. nov. 22. 22:47
 53/59 A kérdező kommentje:

52/52

Fehérarany ékszert, csizmát, Guerlain parfümöt és néhány kozmetikai cikket pirosító&rúzs.

2017. nov. 22. 22:58
 54/59 A kérdező kommentje:

Érték:

1. fehérarany ékszer értéket nem tudom

2. Csizma 60 ezer

3. Parfüm plusz sminktermékek: kb 70 ezer

2017. nov. 22. 23:00
 55/59 A kérdező kommentje:
kimaradt azt elfelejtettem: kabátot kaptam 80 ezerért
2017. nov. 22. 23:02
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha laptop kellene a barátnőmnek, vennék neki több százezres üzletit, amivel nem fog szívni, wellnes hétvége, nyaralás megéri az árát. De egy táskán a büdös életben nem fogom felfogni, hogy mi kerül 160 ezerbe, ezért hiába harmad annyi, nem vennék.
2017. nov. 22. 23:05
 57/59 anonim ***** válasza:

Ezek alapján sztem egyelőre kérd a 70 ezreset. Ennyi pénzért az sem lehet olyan borzasztó minőség :P

Esetleg említsd meg neki mikor megmutatod melyik lenne ez a táska, hogy hát van ám egy másik ami aaaannyira nagyon tetszik, de horror összegbe kerül, de persze ez is gyönyörű szóval tökéletes ajándék... ha rákérdez h mégis mennyi, milyen ez a táska, mutasd meg neki, aztán majd eldönti, belefér-e a keretbe. Ha nem reagál, akkor valószínű ennyit szán rá és kész.

Amúgy sajnos egy jó táska tényleg sok pénzbe kerül. Ez van. És úgy mondom, hogy sosem volt még 20 ezer forintnál drágább táskám, viszont egy év után mindig le kell cserélnem, mert szétjön a napi használttól. Húzom a szám, de lehet be kell ruházni egy minőségi darabba. Egyszerűen már sajnálom az időt és az energiát, ami erre a táska-mizériára pazarlódik, inkább legyen egy jó, aztán nem kell vele foglalkozni évekig.

Ha meg a párod nem akarná egyiket sem megvenni, akkor ajándékozd meg magadat :)

2017. nov. 22. 23:41
 58/59 anonim ***** válasza:
Te mennyit költesz a barátodra?
2017. nov. 23. 08:42
 59/59 anonim ***** válasza:

Jé, ilyesmi táskát vettem nemrég 6k-ért :D

Sose fogom megérteni, miért jó kacatokért kiadni a többszörös árat. Ha te egy ilyen kínai kinézetű táskáért akarsz ennyit kiadni, akkor bajok vannak...

2017. nov. 23. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!