Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás lenne egy 160 ezres táskát kérnem a szülinapomra?
52/52
Fehérarany ékszert, csizmát, Guerlain parfümöt és néhány kozmetikai cikket pirosító&rúzs.
Érték:
1. fehérarany ékszer értéket nem tudom
2. Csizma 60 ezer
3. Parfüm plusz sminktermékek: kb 70 ezer
Ezek alapján sztem egyelőre kérd a 70 ezreset. Ennyi pénzért az sem lehet olyan borzasztó minőség :P
Esetleg említsd meg neki mikor megmutatod melyik lenne ez a táska, hogy hát van ám egy másik ami aaaannyira nagyon tetszik, de horror összegbe kerül, de persze ez is gyönyörű szóval tökéletes ajándék... ha rákérdez h mégis mennyi, milyen ez a táska, mutasd meg neki, aztán majd eldönti, belefér-e a keretbe. Ha nem reagál, akkor valószínű ennyit szán rá és kész.
Amúgy sajnos egy jó táska tényleg sok pénzbe kerül. Ez van. És úgy mondom, hogy sosem volt még 20 ezer forintnál drágább táskám, viszont egy év után mindig le kell cserélnem, mert szétjön a napi használttól. Húzom a szám, de lehet be kell ruházni egy minőségi darabba. Egyszerűen már sajnálom az időt és az energiát, ami erre a táska-mizériára pazarlódik, inkább legyen egy jó, aztán nem kell vele foglalkozni évekig.
Ha meg a párod nem akarná egyiket sem megvenni, akkor ajándékozd meg magadat :)
Jé, ilyesmi táskát vettem nemrég 6k-ért :D
Sose fogom megérteni, miért jó kacatokért kiadni a többszörös árat. Ha te egy ilyen kínai kinézetű táskáért akarsz ennyit kiadni, akkor bajok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!