Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év beszédszünet után torta és vers a szülinapomra?
Ismerkedtem egy lánnyal kb egy évvel ezelőtt. Néhány alkalommal találkoztunk. Minden oké volt, de az utolsó randin nagyon gyerekesen viselkedett és kiábrándított ezzel. Úgy értem az elején rideg, kissé lekezelő volt aztán csüngött rajtam, mint vmi 2 éves kislány. Később mondtam neki, h többet nem szeretnék találkozni. Ő próbálta kimagyarázni, h miért viselkedett így és bocsánatot is kért. Viszont bennem kioltotta ezzel az érdeklődést az irányába. Nem beszéltünk egy hónapig aztán részegen rámírt egy este, illetve hívogatni kezdett. Azt írta, h hiányzom neki stb.
Másnap elnézést kért, azt mondta túl sokat ivott.
Nem válaszoltam az üzeneteire. Azóta nem beszéltünk.
Most, egy évvel később a szülinapom alkalmából felköszöntött. Egyszer mondtam el neki, h mikor van és sem közösségi oldalon sem sehol máshol nem tudta megnézni. Ezek szerint 1 év távlatában is emlékezett rá. Bement a munkahelyemre és ott hagyott egy dobozt, h adják át nekem, minnél hamarabb. Egy torta volt benne és mellette egy kis vers. Mikor megismerkedtünk mondtam neki, h kár h nekem nem sütött tortát a szülinapomra. Ez a hobbija. Azt mondta nekem, h majd a következő szülinapomra süt nekem egyet. A vers egy szomorú hangvételű, de férfi szemmel is megható vers volt... Azt írta mellé, h akkor írta, mikor szomorú volt a döntésem miatt.
Teljesen felkavart ez az egész. Nem tudom hova tenni miért csinálta. Ennyi idő után is eszébe jutottam, de miért? Férfiak, ti mit gondolnátok a helyemben? Történt már valakivel hasonló? Lányok, nők ti milyen esetben csinálnátok ilyet?
26F
Szerintem még mindig érdeklődik irántad és próbálja elérni, hogy másképp lásd őt mint amilyen akkor volt. Lehet, azóta megváltozott és most igyekszik tudtodra adni, hogy szeretné, ha újra megismernéd.
23/l
Amúgy ő mennyi idős?
És te mit szeretnél tenni?
Beszéltem vele. Azt mondta próbált, de azóta sem tudott igazán elfelejteni. Nagyon sokat szenvedett emiatt és hogy bárcsak visszatekerhetné az időt. Ahogy beszélt és ahogy nézett rám újra felkeltette az érdeklődésemet. Érzem, hogy nagyon szeret és hogy korábban tévedtem vele kapcsolatban. :)
Újra elkezdünk találkozgatni és talán több is lesz belőle. Azt hiszem akarom őt:)
Nektek pedig köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!