Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás lenne egy 160 ezres táskát kérnem a szülinapomra?
Figyelt kérdés
Nem tudom,túlzás lenne-e ha egy 160 ezres fekete táskát kérnék a szülinapomra a barátomtól? Öt éve vagyunk együtt és nem a szponzorom ezt hozzáteszem, egyszóval nem sűrűn kérek tőle ajándékot. Van egy olcsóbb is az 70 ezer, mondjuk az sem lenne rossz.2017. nov. 22. 17:00
1/59 anonim válasza:
Szerintem gáz. Elég a 70 ezres. Rossz helyen vásárolsz. Plázákba mindd drága talán butikokba okés
2/59 anonim válasza:
Ha meg tudod indokolni értelmesen, hogy mi olyan jó egy táskában hogy annyiba kerüljön, akkor szerintem nem túlzás.
3/59 anonim válasza:
Luivuton?
Nem semmi mik vannak :D
4/59 anonim válasza:
70 ezer is durván túlzás. :D
de ha gazdagok vagytok...hát hajrá.
5/59 anonim válasza:
Ha nem láttad még a barátod lemenni hídba, akkor mindenképp próbáld meg.
6/59 anonim válasza:
Ezt is jó helyen kérdezed meg te kis troll :) Itt a legtöbben minimálbéren tengődnek úgyhogy szénné fognak oltani emiatt. Amúgy egyszerű a válasz: Ha megengedheti magának a barátod akkor "kérj" bár az én barátnőm nem szokott kérni ajándékot (az igazából nem is ajándék) , de ha mondjuk ennyit keres egy hónapba akkor elég taplóság ilyesmit "kérni". Inkább csak finoman célozgass rá ha szeret úgyis megveszi.
7/59 A kérdező kommentje:
1. Nincs is ilyen üzlet plázában Magyaroszágon
2. Webshopból rendelem
3. Nem LV gyűlölöm azt a márkát
2017. nov. 22. 17:10
8/59 anonim válasza:
Nem létezik olyan táska ami 160 ezret ér, egyszerűen nincs ilyen.
9/59 A kérdező kommentje:
Elegáns, minőségi, bárhol meg lehet vele jelenni, nem egy szezonra kellene és a régi tönkrement. Jön a születésnapom és utána a karácsony.
2017. nov. 22. 17:14
10/59 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy túlzás lenne-e. Kérd meg a barátodat, aztán ha kidob, mint macskát sz*rni, akkor igen, az volt. Ha megkapod, akkor meg nem volt az. Tudod, empirizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!