Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás lenne egy 160 ezres táskát kérnem a szülinapomra?
Figyelt kérdés
Nem tudom,túlzás lenne-e ha egy 160 ezres fekete táskát kérnék a szülinapomra a barátomtól? Öt éve vagyunk együtt és nem a szponzorom ezt hozzáteszem, egyszóval nem sűrűn kérek tőle ajándékot. Van egy olcsóbb is az 70 ezer, mondjuk az sem lenne rossz.2017. nov. 22. 17:00
31/59 A kérdező kommentje:
27/29
"tudom magamról, hogy nem lennék hajlandó hat számjegyű összeget adni egy ruhadarabért vagy kiegészítőért, legfeljebb esetleg öltönyért."
Te is kiadnád csak öltönyért ami férfi ruha ahogy a táska női kiegészítő.
2017. nov. 22. 18:29
32/59 anonim válasza:
Dehogy, ez igen filléres táska lehet.
Udv: Luis Vuitton
33/59 anonim válasza:
Egy autón lehet az életed fog múlni, egy táska meg... csak egy táska.
35/59 anonim válasza:
#31, de annak már valami nagyon extrának kellene lennie, mamutvérben pácolt szűzlányhajból, vagy mit tudom én, és még akkor is erősen szívnám a fogamat. De egy táskán, ami egy egyszerű kiegészítő, nem tudom mi kerül 160 ezerbe a márkával járó presztízsen kívül, fele annyiért is vannak nagyon mutatós, dizájnos darabok, míg mondjuk egy olyan öltöny, amiről nem rí le, hogy ballagásra való, eleve nem olcsó.
36/59 anonim válasza:
Kérdező, ez nem túl bonyolult darab :D
31/f
37/59 anonim válasza:
Ne má', gyerekkoromban a kalauzok jártak hasonlóval a vonaton. Nem értek a divathoz, de egy ilyen táskának végképp nem kellene ebben az ártartományban lennie. Igazán nem csesztetni akarlak, nem az ajándék árával, hanem a mibenlétével kapcsolatban vannak fenntartásaim.
38/59 anonim válasza:
Nálam nem lenne túlzás. Én már vettem ajándékba a barátnőmnek táskát, 50 ezerért. Nem mondom h nem vonnám fel a szemöldököm, mert a 100 ezer nálam azért elég nagy lélektani határ, de ha ez a vágya, egyszer belefér. Valaki ékszert valaki mobilt vesz ennyiért a barátnőjének.
39/59 anonim válasza:
Kérsz valamit az még oké.
De, hogy egy ki/baszott táskát ami 160 ezer, na ahhoz már fel kell venni a pléhpofát!
Egy ilyen után ha az én barátnőm lennél, már nem lennél az biztos, akármilyen gazdag is lennék!
40/59 A kérdező kommentje:
37/39 Megnevetettél most
2017. nov. 22. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!