Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam idősebb férfiba akinek családja van? Segítség!
Figyelt kérdés
Van egy baráti társaságunk ,a környéken,majdnem minden este látjuk egymást. Én többet érzek iránta mint kéne, pedig nem kéne :)
Van élettársa és gyerekei is , bár úgy tudom nem valami jó a kapcsolatuk, erre sosem kérdeztem rá mert nem az én dolgom. Szeretem őt. Szinte minden éjjel vele álmodok, ő ad motivációt ehhez az egész sz.r élethez , de tudom, nem sokáig bírom már a társaságában hiszen kínlódom. Szerintetek mit kéne tennem? Fogjam most magam és költözzek el? Csak mert ez az egyetlen esély arra hogy ne lássam.
2017. nov. 18. 07:20
21/25 anonim válasza:
A férfiak nem tudnak udvarolni?Az öreg pasi udvarol neked?Ha nem akkor meg miért vagy bele olyan szerelmes?Én is öreg vagyok,tudok udvarolni ha akarok,nincs családom amit szét lehetne rombolni,se csúnya se szegény nem vagyok.Akkor belém szerelmes lennél?Vagy csak olyanba aki le sem sz^r? :)
22/25 anonim válasza:
Keress mas sugardaddyt, ugylatszik teged is elert ez a divathobort. Csak gratulalni lehet az izlesednek. Szerinted eljuttok a gyerekvallalasig? Majd biztos te szulod a 4..5.. gyereketXD
23/25 anonim válasza:
Ürítölyuk 😂😂😂 majd kap egy kis hpv-t
24/25 anonim válasza:
Én már szabad vagyok.
Gyerek az anyjánál, úgyhogy nyugodtan csajozhatok.
32/F
25/25 anonim válasza:
Sok idó eltelt mi rôrtént veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!