Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam idősebb férfiba akinek családja van? Segítség!
Van egy baráti társaságunk ,a környéken,majdnem minden este látjuk egymást. Én többet érzek iránta mint kéne, pedig nem kéne :)
Van élettársa és gyerekei is , bár úgy tudom nem valami jó a kapcsolatuk, erre sosem kérdeztem rá mert nem az én dolgom. Szeretem őt. Szinte minden éjjel vele álmodok, ő ad motivációt ehhez az egész sz.r élethez , de tudom, nem sokáig bírom már a társaságában hiszen kínlódom. Szerintetek mit kéne tennem? Fogjam most magam és költözzek el? Csak mert ez az egyetlen esély arra hogy ne lássam.
Elég elítélendő más családját szétverni.
A BTK-ban is van ilyen paragrafus.:
"Családi jogállás megsértése
213. § (1) Aki más családi jogállását megváltoztatja vagy megszünteti, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a családi jogállás megsértését
a) egészségügyi szolgáltató vagy gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmény alkalmazottja foglalkozása körében,
b) a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy
követi el.
(3) Ha a családi jogállás megsértését egészségügyi szolgáltató vagy gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmény alkalmazottja foglalkozása körében gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." - forrás: [link]
Ilyenen minden érző ember átesik néhányszor. Még sincs rá egyetemleges jó tanács, mert ezt mindenki saját vérmérséklete szerint éli meg. Ha rám hallgatsz, mindegy, hogy a kutyaszar melyik végébe harapsz bele. A vége így is, úgy is szar lesz. Ha viszonyt kezdesz vele, most lesz rossz, ha nem mész bele, egész életedben eszedbe fog jutni, hogy vajon mi történt volna, ha...?
Ha ez válasz neked, én azt tartom, amit Boccaccio: Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg.
# 18.: Azért durva, hogy a gyerekeket le..a.játok magasról!
Gátlástalan emberek vagytok, vagy csupán betoji, jellemtelen alakok akik névtelenül írogatnak. Én a család és a házasság mellett állok ki!
"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg."
Az igen, b+! :)
Kérdező, ez a hónap, sőt az év tanácsa, fogadd meg! Menjél bele bátran! Szrj az élettársra, gyerekre, minden körülményre, mert csak a te elsöprő "szerelmed" számít, semmi és senki ne álljon utadba! Nem számít, elvégre az élet egyébként is "sz.r", hadd legyen az a másiké is! Az, hogy a te életed jó eséllyel még szarabb lehet, mert idővel rájössz, csak ürítőlyuk vagy, igazán nem számít jelenleg, nem igaz?
Ha már a fenti idézet: Tedd meg, hogy normálisan, érett felnőtt nő módjára viselkedsz, mintsem megbánd, hogy nem így tettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!