Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam idősebb férfiba akinek családja van? Segítség!

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaságunk ,a környéken,majdnem minden este látjuk egymást. Én többet érzek iránta mint kéne, pedig nem kéne :)

Van élettársa és gyerekei is , bár úgy tudom nem valami jó a kapcsolatuk, erre sosem kérdeztem rá mert nem az én dolgom. Szeretem őt. Szinte minden éjjel vele álmodok, ő ad motivációt ehhez az egész sz.r élethez , de tudom, nem sokáig bírom már a társaságában hiszen kínlódom. Szerintetek mit kéne tennem? Fogjam most magam és költözzek el? Csak mert ez az egyetlen esély arra hogy ne lássam.

2017. nov. 18. 07:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Tessék elfelejteni. Menni fog.
2017. nov. 18. 07:34
 2/25 anonim ***** válasza:
85%

Csak tudnám hogy a legtöbb nőnek, miért az a pasi, férfi kell ki már foglalt....csajok ez nálatok versengés ....aki kapja marja?!

Igaz a MONDAS......”ha singli vagy senkinek sem kellesz, ha párkapcsolatban vagy mindenki szemet vet rad” :) lol

2017. nov. 18. 08:07
 3/25 anonim ***** válasza:
45%
Vagyunk meg egy páran ne aggódj találsz meg idősebb férfit az Orszagban ha ez kell neked , marha a saját korosztajod nem jó.
2017. nov. 18. 08:16
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld meg elfelejteni, Addig meg nem történik kozottetek semmi, mert aztán nagxon nehéz lesz. Tapasztalat.
2017. nov. 18. 08:17
 5/25 anonim ***** válasza:
97%

Önuralom kérdező.

Lehet csak fellángolás, amit érzel.

Az meg sosem biztos, hogy otthon szar a pasinak.Ha annyira szar lenne, akkor megtenne mindent azért, hogy ne legyen kapcsolatban már.És nem keresné a kifogásokat, hogy, de mér is nem számolja fel a kapcsolatát.Sokan tesznek így.

Nem javaslom, hogy kölcsönösség esetén belemenj.Örök szerető maradhatsz...

2017. nov. 18. 09:08
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyire gyenge vagy, akkor igen, költözz el. Még mindig "olcsóbb", mint éveket pazarolni így az életedből.
2017. nov. 18. 09:37
 7/25 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló. Van biológiai magyarázat: ez az üzenet; ez a férfi bevált valakinek, kell valakinek, valószínű nemzőképes
2017. nov. 18. 09:49
 8/25 A kérdező kommentje:

Vagytok páran...Igen, bármilyen hihetetlen teljesen tisztában vagyok vele hogy vagytok sokan, mert probálkoztok, csak 90% még arra sem veszi a fáradtságot hogy udvaroljon, azt is a nőtől várjátok mindig .

De ha még meg is teszik ezt felém, akkor is hiába, ugyanis rengetegszer járok el szórakozni direkt azért hogy elfelejtsem őt és hogy ismerkedjek de nem megy!

Senki sem kell mert őt szeretem. Nem mást, nem is fogok mást , tudom. Egyenlőre megpróbálom kerülni, aztán majd lesz valahogy.

2017. nov. 18. 09:50
 9/25 anonim ***** válasza:
96%

"Senki sem kell mert őt szeretem. Nem mást, nem is fogok mást , tudom."

Nagy szavak..majd 10 év múlva is csak őt fogod szeretni?Honnan tudod mi lesz addig?Jövőbe látsz?

2017. nov. 18. 10:09
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Fogadd el, hogy ő tabu s lépj tovább.
2017. nov. 18. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!