Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az edzőmbe, aki tőlem jóval idősebb, bár már nőtlen. Mit tegyek? Szenvedek.
Hány éves vagy?
Ő?
Biztos szerelmet érzel iránta? Nem csak felnézel rá, és ezt érzed szerelemnek?
Úgy érzed lehet esélyetek?
Felejtsd el!
Ekkora korkülönbség nem vezet semmi jóra, maximum 1-2 éjszakához, esetleg többhöz, de semmi komolyhoz. Másik az, hogy ha tovább is tartana, eltelne néhány év, szeretnél babát. Ilyen nagypapa legyen az apja?
Aki közelebb van már a sírhoz?
Javarészt egyetértek a hozzászolásokkal!
De ha a halálra gondolás dönt egy kapcsolatrol, régen rossz!
#4-es! Ha még nincs családod bele se fogj! Nehogy özvegyed és félárvád maradjon. Mert a fejedre esik valami, vagy elgázolnak.
5-ös. Baromira félreértetted szerintem.
Nem azzal lenne baj, hogy 51 évesen apa lesz, hanem az h. a csaj 28 évvel fiatabb. Ilyen idős korban már jönnek a betegségek, fizikailag nem olyan mint egy 20 éves.
Arról nem is beszélve, hogy a gyereket állandóan piszkálnák... Meg egy gyereket fel is kellene nevelni, nyílván itt nem a balesetre gondoltam!!
És még sorolhatnám a hátrányokat. És köszönöm, de már van családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!