Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb, a szerelem vagy a pénz?
Ha mondjuk megtaláljátok azt a személyt akit igazán tudtok szeretni, aki mellett boldogok vagytok, viszont minden eddigi tartalékotokat, illetve bizonytalan ideig a fizetésetek fennmaradó részét is fel kellene áldozni az útja egyengetésére, támogatására amég egyenesbe nem jön, megtennétek? Vállalnátok a kockázatot hogy esetleg csak kihasznál, és majd nullával otthagy? Vagy fontosabb a büszkeség, az anyagi biztonság, és elküldenétek az ilyet, talán örökre bánva, hogy mi lett volna ha kitartotok, és minden rendbe jön?
Ha buktok akkor sem kerülnétek utcára, a munkahely az fix, meg éhezni ettől nem kell, sőt apróságokra is jut (pl ruha, könyv) csak félretenni nem tudtok.
Dolgozik ő is, nem arról van szó, de az egyenlőre kevés.
Nem tenném meg. Alapból a takarékom örökség. Nem áldoznék be milliókat. Anyukám nem azért dolgozott egész életében, hogy valami faszit egyengessek.
Ezt meg elképzelni sem tudom. Randizunk, aztán akár férfi, akár nő azt mondja: munkanélküli vagyok, ha összejövünk, el kell tartanod meg fizetned a sulimat. Wtf?
Ha ilyen hosszabb kapcsolatban, házasságban történik, ott segítek. De ott már bizonyítottunk egymásnak.
A pénz kibeb/\szottul nem boldogít.
“Nekem van”....es roh/\dtul nem vagyok boldog.
Erre mindenki rájön, aki elér egy adott érzelmi fejlődést.
Ha a gazdagokat kérdezed, akkor a szerelem
Ha a szegényeket, akkor a pénz
Az igazán jó az arany középút, amikor van annyi pénzed, hogy boldogan éljél, évente egy nyaralás stb. és ezt a szerelmeddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!