Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a fontosabb, a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb, a szerelem vagy a pénz?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk megtaláljátok azt a személyt akit igazán tudtok szeretni, aki mellett boldogok vagytok, viszont minden eddigi tartalékotokat, illetve bizonytalan ideig a fizetésetek fennmaradó részét is fel kellene áldozni az útja egyengetésére, támogatására amég egyenesbe nem jön, megtennétek? Vállalnátok a kockázatot hogy esetleg csak kihasznál, és majd nullával otthagy? Vagy fontosabb a büszkeség, az anyagi biztonság, és elküldenétek az ilyet, talán örökre bánva, hogy mi lett volna ha kitartotok, és minden rendbe jön?

Ha buktok akkor sem kerülnétek utcára, a munkahely az fix, meg éhezni ettől nem kell, sőt apróságokra is jut (pl ruha, könyv) csak félretenni nem tudtok.

Dolgozik ő is, nem arról van szó, de az egyenlőre kevés.

2017. nov. 10. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem áldoznám fel a pénzt amit magamnak gyüjtogettem, sem a fizetésem fennmaradó részét. Nem vagyok anyagias de egy férfi szerintem alap hogy fenntartja magát! Ugyan így én sem kerek anyagi segítséget senkitől.
2017. nov. 10. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tartanék el egy férfit sem.nem támogatnék.Ha én képes vagyok megélni valahogy egyedül,alap hogy a másik is legalább ennyire képes legyen.
2017. nov. 10. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
11, 12, nektek akkor csak egy lakótárs kell, akivel lehet jókat dugni?
2017. nov. 10. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem tenném meg. Alapból a takarékom örökség. Nem áldoznék be milliókat. Anyukám nem azért dolgozott egész életében, hogy valami faszit egyengessek.

Ezt meg elképzelni sem tudom. Randizunk, aztán akár férfi, akár nő azt mondja: munkanélküli vagyok, ha összejövünk, el kell tartanod meg fizetned a sulimat. Wtf?

Ha ilyen hosszabb kapcsolatban, házasságban történik, ott segítek. De ott már bizonyítottunk egymásnak.

2017. nov. 10. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a pénz, mert a szerelem nem létezik.. vagy ha igen, akkor sem érdekel.
2017. nov. 10. 10:53
 16/18 anonim ***** válasza:

A pénz kibeb/\szottul nem boldogít.

“Nekem van”....es roh/\dtul nem vagyok boldog.

Erre mindenki rájön, aki elér egy adott érzelmi fejlődést.

2017. nov. 10. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy pasit sem tartok el.
2017. nov. 10. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha a gazdagokat kérdezed, akkor a szerelem

Ha a szegényeket, akkor a pénz

Az igazán jó az arany középút, amikor van annyi pénzed, hogy boldogan éljél, évente egy nyaralás stb. és ezt a szerelmeddel együtt.

2017. nov. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!