Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a fontosabb, a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb, a szerelem vagy a pénz?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk megtaláljátok azt a személyt akit igazán tudtok szeretni, aki mellett boldogok vagytok, viszont minden eddigi tartalékotokat, illetve bizonytalan ideig a fizetésetek fennmaradó részét is fel kellene áldozni az útja egyengetésére, támogatására amég egyenesbe nem jön, megtennétek? Vállalnátok a kockázatot hogy esetleg csak kihasznál, és majd nullával otthagy? Vagy fontosabb a büszkeség, az anyagi biztonság, és elküldenétek az ilyet, talán örökre bánva, hogy mi lett volna ha kitartotok, és minden rendbe jön?

Ha buktok akkor sem kerülnétek utcára, a munkahely az fix, meg éhezni ettől nem kell, sőt apróságokra is jut (pl ruha, könyv) csak félretenni nem tudtok.

Dolgozik ő is, nem arról van szó, de az egyenlőre kevés.

2017. nov. 10. 09:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Feláldoznék mindent
2017. nov. 10. 09:11
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
A pénz nem boldogít..... inkább vagyok középosztálybeli boldog férfi mint dúsgazdag magányos ember akit mindenki a pénzéért szeret....
2017. nov. 10. 09:12
 3/18 anonim ***** válasza:

Mi már ezt, átéltük a kapcsolatunk elején és a házasságunk elején is.

Munkanélküli volt, fél évig, addig, én támogattam. Általam szerezte meg a mostani munkáját, amiben mára már elég magasra jutott. Nagyon büszke vagyok rá!

Majd a házasságunk 2. évében, én ragadtam két munka között, mivel egészségügyi okok miatt, szakterületet kellett váltanom.

Hiába volt 10 éves munkatapasztalat a hátam mögött, az új területen, pályakezdőnek számítottam, ráadásul nőként, pont családalapítás küszöbén, elég nehéz volt munkát találnom.

Nyilván nem sok helyre vettek fel, mivel attól tartottak, hogy elmegyek szülni.

De, sajnos, ez, még kilátásban sem volt, hisz az új területen még, meg kellett állnom a helyem.

De, támogattuk mindkét válságban egymást, mivel így fejlődünk, mindkettőnk érdeke, illetve a jövőbeni gyerekeink érdeke is.

Erről is szól egy párkapcsolat/házasság, hogy jóban-rosszban a párunk mellett álljunk.

2017. nov. 10. 09:14
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Én egyengettem a feleségem útját több százezret belepumpáltam most meg meghálálja nagyon hogy már egyenesbe jött..... nem azon kell gondolkodni hogy esetleg ott hagy e,hanem bízni kell hogy megmarad....
2017. nov. 10. 09:14
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

a szerelem nem fontos, a szeretet fontos számomra

hát ez a pénzes téma nagyban függ attól, hogy pontosan mi is a helyzet

azért a megspórolt pénzemet, amit saját házra raktam félre, nem szívesen áldoznám az útja egyengetésére, meg havi 200-at még mellé...

nem a pénz itt a lényeg, hanem hogy keresztbe húzza az eddig számításaimat, amiért eddig dolgoztam

ezt nem áldoznám fel akárkiért és csak olyan helyzetben amikor látom benne azt, hogy megéri, tehát ha a másik is úgy áll hozzá

2017. nov. 10. 09:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem vallalnek ilyen kockazatot, mert a kerdes alapjan nincsenek meg a kello eroforrasaim, hogy tamogassak valakit, igy nem is tamogatnam. Ha lenne ra keret, akkor persze. De magamat kisemmizve, semmikeppen.
2017. nov. 10. 09:18
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Mi, mind ketten, nagyon mínusszal indultunk. Én, 4-5-ét kerestem mindig mint a párom, de közös volt minden. Mai napig nem bántam meg, nem számolgattam. Mondhatni, egyek vagyunk, egymásért vagyunk.
2017. nov. 10. 09:24
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
Amikor megismerkedtem a férjemmel, munkanélküli volt, szakmunkás végzettséggel. Majd elment egyetemre, én dolgoztam két helyen is, eltartottam mindkettőnket 6 évig. Ő most nagyon jó helyen dolgozik, én nyugodtan otthon lehetek a 2,5 és féléves gyermekünkkel, most ő nyújtja az anyagi biztonságunkat.
2017. nov. 10. 09:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem az anyagiak döntenének. Voltam ellenkező szituban, megvolt mindenünk, a csajom családja dúsgazdag volt, csettintettem volna és mindent megkaptunk volna...de utáltam az anyját, aztán a párom is ugyanolyan lett...menekültem 😀
2017. nov. 10. 09:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Mivel az egyiknek van értéke, másiknak nincs......

Alkérdésed nem olvastam el. Valószínűleg semmi összefüggés fő kérdés közt...

2017. nov. 10. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!