Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz, ha a pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a pénze is közrejátszott abban, hogy beleszerettem a páromba?

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok nagyon rosszra. Egyszerűen még utsó éves gimis voltam,amikor megismertem a páromat(már a végefelé). Ő fiatal férfi(most 30), és nagyon figyelmes,romantikus,jószívű volt az elejétől kezdve és most is. Ugyanakkor sokkal jobban tudtam őt becsülni akkor is és most is(most vagyok 22), mert míg a korombeli lányoknál és párjuknál láttam a filéreskedést, hogy nem mennek nyaralni,nem költöznek össze,idejük sincs egymásra a diákmeló mellett, addig nekem teljesen más volt. A párom hívott meg szinte mindig, elvitt nyaralni a kapcsolat kezdete óta,össze tudtunk költözni. Nem milliomos a párom,nimcs luxusautója,saját háza még, és én se vagyok egy műkörmös agyonszolizott nulla iq-s csaj. Egyszerűen ő viszonylag jól keres,és szívesen költ rám is. Az utóbbi időben gondolkoztam el ezen jobban. Én ezért nagyon hálás vagyok a páromnak,jól esik,persze kényelmes is amíg még tanulok(karriert akarok én is,nem akarok eltartott lenni). Jelzi azt, hogy fontos vagyok neki,soha nem kell aggódnom. Nekem az érzelmi oldala is lejött ebből, bele mertem szeretni. Meg merek bízni benne, amim van,azt így én is szívesen megosztom vele. És fordítva is, ha később elvesztené az állását vagy baja lenne,egy percig se gondolkodnék,hogy mellette maradjak-e vagy sem. Nagyon szeretem őt és főleg a személyiségéért, de nem hagy nyugodni, hogy rossz ember vagyok vagy gáz,ha sokat jelentettek nekem az anyagiak is, amikor elkezdtem beleszeretni?

2017. aug. 16. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem akkor gáz, ha belegondolsz és tudod, hogy enélkül nem maradnál vele.
2017. aug. 16. 11:47
 2/18 A kérdező kommentje:
Most már vele maradnék mindenhogy.
2017. aug. 16. 11:48
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem gaz.
2017. aug. 16. 11:48
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit sem gáz. Legyetek továbbra is boldogok :)
2017. aug. 16. 11:51
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell izgulni nagyon sok nő ígyvan mint te!
2017. aug. 16. 11:56
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

Saját lakásom van Pesten, és viszonylag sok lánnyal volt már dolgom, de ezt szégyennek tartom.

Itt nem arról van szó, hogy közrejátszott, hanem gyakorlatilag abba szerettél bele, amit a férfi nyújtani tudott. Az, hogy figyelmes, romantikus, jószívű, az "közrejátszott", de a vonzódásod alapját az általa biztosított életszínvonal adta, amivel én nem dicsekednék a helyedben. Egy kapcsolat a kölcsönösségről szól, kislány. Ha középiskolásként te is el tudtad volna vinni nyaralni a barátodat, úgy, hogy állod amit ő állt, még meg is érteném a problémád, de egyedül bizonyára te is "filléreskedtél" volna, csak kellett valaki, akihez beköltözhetsz és felkapaszkodsz a hátán. Ha neked ezt jelenti a szeretet, az szomorú.

A férfi részéről pedig szintén szánnivaló ez a helyzet. Ha 26 évesen ott tartanék, hogy középiskolás lányok atm-nek használnak, valószínűleg elsírnám magam.

F

2017. aug. 16. 12:04
 7/18 anonim ***** válasza:
41%

Végül is jókis kapcsolat ez. Ő adja a pénzt, te adod a tested. Kölcsönös kihasználás egy kis kamu romantikával díszítve.

"Micsoda igények... eeeez nemigaz..."

2017. aug. 16. 12:06
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
Ráadásul, ha jól értem, a férfi két személyre fizet albérletet, nyaralást, programokat. Ez azért egy jól kereső 30-ast is megterhel. Nagyon durva.
2017. aug. 16. 12:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szép dolog, hogy így bánik veled a párod. Nem azert mondom, mert költ rád. Inkabb olyan értelemben, hogy fontos vagy számára, kedveskedni akar neked, veled akar lenni, boldog akar lenni veled és megadni azt, amire szükséged van. Ez nem elítélendő tudván azt, hogy te még tanulsz. Tipikus magyar gondolkodás, ha valaki azt mondja rád, hogy "kigasználod" párod. Szerintem itt mem erről van szó. Ő egy jószívű ember.
2017. aug. 16. 12:27
 10/18 anonim ***** válasza:
8%

És átalában ezeket a legkönnyebb kihasználni, mivel ők azok akik még utána is legyintenek, hogy "áh ugyan!". Hasznosabb módon is jótékonykodhatnának, mert így egy vérszívó élvezi a jótékonyságukat, pedig lenne még hol jótétnek lenni.

2017. aug. 16. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!