Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a pénze is közrejátszott abban, hogy beleszerettem a páromba?
Naív lélek vagy. Ez a "nagy boldogság" addig fog tartani amíg a csaj tanul. Amint keres hamar eljön a megcsalás ideje, mivel nem lesz már szüksége erre a figurára (alapból se lennének így, ha nem lenne a jómód).
Tudomásul veszem, sőt, tiszteletben tartom, hogy vannak emberek, akiknek fontos a pénz, a jólét.
Teremtse meg magának! És ne mást "szeressen" ezért.
Elsőre azt akartam írni, hogy: " szerintem az a gáz, ha szerelemnek nevezed azt, amiben a pénz közrejátszik"
... de ez nem minősíti a kapcsolatodat vagy téged.
A helyzetetek szerintem olyan, ahogy(amire) a természet teremtette a férfit és a nőt. Megvan mindkettőnek a szerepköre. Szerintem az ember a helyén lehet boldog. A elírásod alapján ezzel nincs gond köztetek. Az alapok megfelelőek arra, hogy boldogok legyetek.
Mint mondtam, aminek köze van a pénzhez azt nem nevezném szeretetnek, de köztetek meg van az amit szeretetnek szokás nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!