Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz, ha a pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a pénze is közrejátszott abban, hogy beleszerettem a páromba?

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok nagyon rosszra. Egyszerűen még utsó éves gimis voltam,amikor megismertem a páromat(már a végefelé). Ő fiatal férfi(most 30), és nagyon figyelmes,romantikus,jószívű volt az elejétől kezdve és most is. Ugyanakkor sokkal jobban tudtam őt becsülni akkor is és most is(most vagyok 22), mert míg a korombeli lányoknál és párjuknál láttam a filéreskedést, hogy nem mennek nyaralni,nem költöznek össze,idejük sincs egymásra a diákmeló mellett, addig nekem teljesen más volt. A párom hívott meg szinte mindig, elvitt nyaralni a kapcsolat kezdete óta,össze tudtunk költözni. Nem milliomos a párom,nimcs luxusautója,saját háza még, és én se vagyok egy műkörmös agyonszolizott nulla iq-s csaj. Egyszerűen ő viszonylag jól keres,és szívesen költ rám is. Az utóbbi időben gondolkoztam el ezen jobban. Én ezért nagyon hálás vagyok a páromnak,jól esik,persze kényelmes is amíg még tanulok(karriert akarok én is,nem akarok eltartott lenni). Jelzi azt, hogy fontos vagyok neki,soha nem kell aggódnom. Nekem az érzelmi oldala is lejött ebből, bele mertem szeretni. Meg merek bízni benne, amim van,azt így én is szívesen megosztom vele. És fordítva is, ha később elvesztené az állását vagy baja lenne,egy percig se gondolkodnék,hogy mellette maradjak-e vagy sem. Nagyon szeretem őt és főleg a személyiségéért, de nem hagy nyugodni, hogy rossz ember vagyok vagy gáz,ha sokat jelentettek nekem az anyagiak is, amikor elkezdtem beleszeretni?

2017. aug. 16. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Pénz beszél, pina dalol. WTF? What a fuckin material World we live in? :D
2017. aug. 16. 12:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a sok tüzet okádóra. Felesleges ezen kattognod. Szereted, együtt vagytok, kész. Ez a te magánéleted, minek kérdezősködsz erről itt? Nem kell vadidegen emberek véleményére hallgatnod, nincs rá semmi szükség. Legyetek boldogok!
2017. aug. 16. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Naív lélek vagy. Ez a "nagy boldogság" addig fog tartani amíg a csaj tanul. Amint keres hamar eljön a megcsalás ideje, mivel nem lesz már szüksége erre a figurára (alapból se lennének így, ha nem lenne a jómód).

2017. aug. 16. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Tudomásul kell venni, hogy vannak emberek (nők és férfiak is!), akiknek fontos a pénz, fontos a jólét. Ettől függetlenül ők lehetnek jó emberek. Az lenne elgondolkodtató, hogyha nem lenne szeretet, akkor is vele maradnál...ha pedig tiszteled, szereted, és ez kölcsönös, akkor légy hálás ezért a kapcsolatért, és ápold :)!
2017. aug. 16. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Tudomásul veszem, sőt, tiszteletben tartom, hogy vannak emberek, akiknek fontos a pénz, a jólét.

Teremtse meg magának! És ne mást "szeressen" ezért.

2017. aug. 16. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát, szerintem egy kicsit azért igen. Hiszen lényegében azt írtad le, hogy a pénz is befolyásolja az érzelmeidet.
2017. aug. 16. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Elsőre azt akartam írni, hogy: " szerintem az a gáz, ha szerelemnek nevezed azt, amiben a pénz közrejátszik"

... de ez nem minősíti a kapcsolatodat vagy téged.

A helyzetetek szerintem olyan, ahogy(amire) a természet teremtette a férfit és a nőt. Megvan mindkettőnek a szerepköre. Szerintem az ember a helyén lehet boldog. A elírásod alapján ezzel nincs gond köztetek. Az alapok megfelelőek arra, hogy boldogok legyetek.

Mint mondtam, aminek köze van a pénzhez azt nem nevezném szeretetnek, de köztetek meg van az amit szeretetnek szokás nevezni.

2017. aug. 17. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem ertem hogy egyesek miert akadnak ki ezen.. regen ez mindigis igy volt h a ferj a penzkereso, a feleseg otthon haztartast vezet vagy gyerekekkel foglalkozik, de a gazdabb csaladoknal meg ennyi se mert ott voltak szolgak. A feleseg mindig otthon ult es kesz, s akkor most a 21. Szazadban ezen mindenki fennakad, hogy o nem vsinal mast "csak" tanul. Valljuk be senki sem akarna osszejonni egy csovessel, minden kapcsolatba fontos hogy legalabb a ferfi, a persze jobb ha a no is rendelkezzen egy biztos anyagi hatterrel. Ne erezd rosszul magad kerdezo! Legyetek boldogok, az irigyekkel ne torodj!
2017. aug. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!