Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most komolyan beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan beleszerettem egy csúnya férfiba? 22/L

Figyelt kérdés

Igazából nem is csúnya, inkább olyan átlagos, de totálisan nem az esetem külsőleg. Nagyon válogatós típus vagyok. Viszont belsőleg egyszerűen annyira megfogott. Folyton a telefonomat nézem, hogy mikor volt utoljára fent, hogy most fent van-e, várom hogy írjon, hogy hívjon... Mikor tudnánk beszélni, találkozni. Először egyből azt mondtam, hogy nem, mert nem tetszik külsőleg, de mintha a külseje megszépült volna. Vonzóbb lenne. Esténként arra gondolok, hogy mellette fekszem, együtt alszunk, a karjaiban tart. Róla álmodom. Amikor felkelek, az első dolog, hogy megnézem a telefonomat, hogy írt-e.

Hozzáteszem, hogy ő majdnem 1 éve, hogy szerelmet vallott nekem, és azóta kitartó. Viszont nekem már régóta nem volt senkim, nem lehet, hogy ez csak a szeretet és figyelemhiány? Hogy lehet, hogy csak azért érzek így, mert hosszú idő óta ő az egyetlen férfi, aki ennyire kitartó? Vagy ŐT szeretem, és ez szerelem?

2017. júl. 5. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hagyd békén csak csalódna.
2017. júl. 5. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
A nők inkább a belső tulajdonságokba szoktak beleszeretni.a tartós kapcsolat nem a külsőségekre épül. Nagyon sokag jelent, ha valaki ennyire megfogott téged. Szerintem ez alapja lehet egy szerelemnek még akkor is, ha külsőleg nem is a best. :)
2017. júl. 5. 22:25
 3/15 A legrosszabb ***** válasza:
80%
Csóringer srác, több mint egy éve erőlködik eredménytelenül. :D Te meg vagy olyan szerencsétlen buflák, hogy még most is kételkedsz, meg hezitálsz. Hanyagold a srácot, mert csak vele b#sznál ki. Már rég le kellett volna koptatnod magadról, de gondolom tetszett neked, hogy napi szinten kinyalja a popókádat. Mondjuk ja, nem lepődöm meg rajta, pont olyan szánalmas vagy, mint a többi nő.
2017. júl. 5. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Ahányszor majdnem összejöttök, mindig akkor érkezik majd Daario vagy küldöd el, hogy "keresse meg a sárkányaidat".

Feljegyzések Jorah Mormont naplójából.

2017. júl. 5. 22:31
 5/15 anonim ***** válasza:
33%

A szerelemben hagyd,h az osztonod iranyitson. O vonz,ot szereted. Engedd kozel magadhoz es szeressetek egymast. Kezdj vele komoly parkapcsolatba. A szepseget nem lehet definialni. A vonzodast se lehet iranyitani. Engedd kiteljesedni a szerelmetek!

En ugyanigy jartam! . Ugysnilyen gondolataim voltak. :) Azota is (4 eve!) egyutt elunk es nagyon szeretjuk egymast! Nem tudnam massal elkepzelni az eletem! Nagyon boldog vagyok! Orulok,h az osztoneimre hallgattam.

Parkapcsolatban nem szabad mericskelni meg hasonlitgatni meg eszerveket kutatni.

Csak ra van szukseged! O az egyetlen,aki boldogga tud tenni teged!

N

2017. júl. 5. 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Annál nagyobb szerelem nincs,mikor az ember lelke egy másik lélekben talál viszonzásra. Ne veszítsd el ezt a fiút. Mondd el neki mit érzel,hogy mennyire fontos neked és legyetek boldogok.
2017. júl. 5. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Mióta érzed úgy, hogy talán beleszerettél? Nem lehet, hogy csak fellángolás, és 2 hónap múlva már teljesen hidegen viszonyulnál hozzá?
2017. júl. 6. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Lefogadom, hogy az 1 év alatt kikosarazott pár macho srác, a legutóbbi valószínűleg csúnyán és mostanság, és akkor a sebzett kis lelked most felfigyelt a kitartó, rendes gyerekre, akit most könnyen kihasználhatnál.
2017. júl. 6. 00:16
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 én is ugyan ezt kérdezem magamtól. Ezért tettem fel a kérdést, mert fogalmam sincs.
2017. júl. 6. 04:14
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon egyszerű megállapítani.

Ha csak várod az üzeneteit és élvezed a társaságát, akkor kedveled.

Ha le is akarsz vele feküdni, szeretnéd, hogy hozzádérjen( nem csak ölelés), akkor már szerelmes vagy.

Az tök mindegy, milyen külsőre, ha a személyiségéért odavagy és valamiért vonzódsz hozzá szexuálisan, az bőven elég. Max azért drukkolhatsz, hogy a jövendőbeli gyerekeitek az ő eszét és a te külsődet örököljék.

2017. júl. 6. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!