Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan beleszerettem egy csúnya férfiba? 22/L
Igazából nem is csúnya, inkább olyan átlagos, de totálisan nem az esetem külsőleg. Nagyon válogatós típus vagyok. Viszont belsőleg egyszerűen annyira megfogott. Folyton a telefonomat nézem, hogy mikor volt utoljára fent, hogy most fent van-e, várom hogy írjon, hogy hívjon... Mikor tudnánk beszélni, találkozni. Először egyből azt mondtam, hogy nem, mert nem tetszik külsőleg, de mintha a külseje megszépült volna. Vonzóbb lenne. Esténként arra gondolok, hogy mellette fekszem, együtt alszunk, a karjaiban tart. Róla álmodom. Amikor felkelek, az első dolog, hogy megnézem a telefonomat, hogy írt-e.
Hozzáteszem, hogy ő majdnem 1 éve, hogy szerelmet vallott nekem, és azóta kitartó. Viszont nekem már régóta nem volt senkim, nem lehet, hogy ez csak a szeretet és figyelemhiány? Hogy lehet, hogy csak azért érzek így, mert hosszú idő óta ő az egyetlen férfi, aki ennyire kitartó? Vagy ŐT szeretem, és ez szerelem?
10-essel értek egyet. Ha van szexuális vonzalom, akkor az több, mint fellángolás.De mindenesetre jól gondold meg mit teszel, mert ez a szegéyn fiú már 1 éve vár egy kis jelre tőled.
Ne verd át. Ne csinálj még nagyobb hülyét belőle.
2x gondold meg mit mondassz vagy teszel...!
32N
Persze, hogy beleszerettél.
Csak tényleg az a gond, ha összejöttök, majd 3 hónap után lekoptatod, mert valaki jobban megtetszik akinek vastagabb a karja, akkor ez a srác nagyon maga alatt lesz majd.
Létezik egyébként olyan, hogy a belső megszépíti a külsőt? Amíg nem ismertem őt, egyáltalán nem tetszett külsőre, de most hogy megismertem őt közelebbről, már vonzó is arcra.
Tényleg nem értem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!