Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettem a lányba! De mégis nem lehetünk együtt mert férjhez megy akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy nagyon rendes,kedves lányról van szó akibe szerlmes lettem!!!akivel idönkét elég sokat szoktam beszélni,jól kijövünk egymással,ha viccelek boldogan nevet rajta és néha ugy éreztem mintha ö is érzett volna írántam valamit de a napokba beszéltem vele és elmondtam neki őszintén hogy mit érzek iránta és ö azt válaszolta hogy egy nagyon rendes srác vagyok!de nem lehetünk együtt mivel neki itt a párja és hogy két hónap múlva összeházasodnak meg hogy nem szeretne haragba lenni velem és nekem ez nagyon rosszul esett,fájt!!!!de mit tehettem volna muszály volt ezt elfogadnom akármennyire is nehéz volt,egyébkét egy 19 éves lányról és egy 30 éves férfiról van szó.2017. júl. 2. 10:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég világosan közölte a lány az álláspontját. Tartsd tiszteletben! Főleg, ha te vagy az idősebb.
2/7 anonim válasza:
Ő mást szeret, fogadd el és kívánj nekik sok boldogságot.
3/7 anonim válasza:
30 éves vagy? Azt hittem 20.
Nem azért nem lehettek együtt, mert férjhez megy, hanem azért, mert nem akar. A férjhez menés csak jó iondok volt, hogy ne kelljen visszautasítani.
4/7 anonim válasza:
Elmondtad, hogy szereted, ő meg visszautasított. Ez tiszta sor.
Az esküvő nélkül is elutasított volna.
Keress korban hozzád illő, egyedülálló nőt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az idősebb hanem a lány barátja akivel most összeházasonak ö 30 éves én meg most 21 éves vagyok
2017. júl. 2. 10:42
6/7 anonim válasza:
Ne haverkodj vele, szakítsd meg a kapcsolatot. A magad érdeke.
7/7 anonim válasza:
Tudatosítsd ezt s szeress ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!