Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltunk, vissza ment az exéhez, sokszor megbántott én mégis őt akarom. Mit tehetek?
(25/L)
Lassan egy éve ő kezdeményezett, összejöttünk, 2 hét után azt mondta komoly érzései vannak, aztán egy félreértésen összekaptunk,(ő kijelentette az elején h senki után nem fut) pár napig kerültük egymást, és ez idő alatt vissza ment a volt barátnőjéhez...Ezalatt az 1 év alatt rengetegszer szétmentek, összevesztek, az elején még velem párszor megcsalta...Nemrég újra elkezdett velem kacérkodni, ami kiderült játék volt. Rengetegszer belém rúgott ilyen húzásokkal, mert tudta h én szeretem, egyik este elé álltam. Akkor átölelt, azt mondta át kell gondolnia.. Hozzáteszem egy helyen dolgozunk és így lehetetlen h elkerüljük egymást. Én csak szenvedek, hiába próbálom mással nem megy, mindenkiben őt keresem. Most újra egyedül van, de azt hallottam nem kellek neki, bár ezt lehet már a haverok előtt sem merné bevallani...én mindenesetre szeretném újra valahogy vissza hódítani, h komolyabban nézzen rám.. Vagy ez már hülyeség? Mit tehetek? Elfelejteni nem tudom, próbáltam már mindent, ha nem veszem észre, nem köszönök, bunkó stílust, kedvesen és aranyosan, egyikkel sem sikerült elérnem h újra keressen mint az elején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!