Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért más ha velem van?
Csak hétvégente tudunk találkozni. Akkor minden tökéletes köztünk. Van bőven ölelés csók mondja hogy hiányoztam. Programok is vannak jövünk megyünk. Jó együtt az ő részéről is érzem.
De hétköznap olyan rossz érzéseim vannak.. Minden nap beszélünk de kevesebbet jóval pl messengeren is olyan közömbösnek érzem néha. 3-4 alkalommal általában telefonon is beszélünk az alatt az 5 nap alatt. De mégis olyan távolinak érzem.
Vagy van hogy írok neki egy szíves valamit amire ő egy ilyen semleges valamivel válaszol.
És ez nagyon zavar. Miért..?
Vagy egyszerűen ő csak ilyen?!
Más is van így?

Más a szeretetnyelve, nézz utána.
Szvsz semmi okod aggódni, vannak ilyen emberek, én is ilyen vagyok, akármennyire szerelmes vagyok nem igénylem az állandó kommunikációt, nekem nem ad semmit a kapcsolathoz a chatelgetés vagy telefonálás, de a szép szavak se igazán, mert számomra nem ebben mutatkozik meg a szeretet, hanem a tettekben. Kinek mi :)

Az en parom pl nem netezik ,nem is az a hivogatos fajta. Hetvegen talalkszunk mert sokat dolgozik. Hétközbe ketszer max haronszor ha hivjuk egymas.
Amikor együtt vagyunk ,akkor figyelmes ,bujos ,stb.
Ő egyszerűen ilyen és fogadtam el.
n25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!