Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérdezzem meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg hogy járna-e velem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány de nem merem elhívni sehova mert félek, hogy neki más tetszik és kikosaraz. Mit tegyek, elhívjam valahova es megkérdezzem vagy hagyjam az egészet????

2017. okt. 17. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd meg, a lányok szeretik hangosan, nyilvánosan megalázni akiken megérzik, hogy ilyen kis nyomik mint te.
2017. okt. 17. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Simán csak arra kérdezz rá, hogy lenne-e kedve veled randizni, a járást még csak meg se szellőztesd. Túl "hirtelennek" gondolhatja majd. A legtöbb nő a fokozatosság elvében hisz, már ami egy kapcsolat kialakulását illeti.
2017. okt. 17. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:

A #2-es válaszoló tanácsához még annyit fűznék hozzá, h mindenképp úgy szólítsd meg, hogy egymagában van nem pedig pl. barátnőkkel.

(Társaságban teljesen másképp viselkedik az ember).

2017. okt. 17. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Először szerintem barátkozz össze vele, aztán szervezz közös programokat, és mikor összebarátkoztatok utána.

Tényleg a fokozatosság a jó.

Én pl. szeretem a lassú víz partot mos típusúakat.

2017. okt. 17. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Barátkozás közben több mindent le tudsz olvasni az arcáról, a gesztusaiból, a testbeszédéből, ami jelzi, hogy tetszel-e neki. Igy könnyebb szerintem, mint, hogy agonizálj rajta, hogy szeret vagy nem szeret, tetszek-e neki, vagy nem.

Barátkozz vele először.

2017. okt. 17. 21:29
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jók, amiket az előző hozzászólók írtak, viszont én nem javaslom azt, hogy barátként közelíts felé, mert akkor könnyen barátzónába rak a lány és nem tudsz belőle kijönni. Nem is kell randinak hívni, egyszerűen hívd el egy kávéra, teára, vagy amit szeret, beszélgessetek és úgyis kialakul, a lány jelzéseket fog adni. Kell egy pár tali ahhoz, hogy ezeket észrevedd és bátrabb legyél, de többet nem érdemes várni a konkrét kezdeményezéssel.
2017. okt. 17. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:

A barátkozz vele előszört igy értettem, mert vannak olyan tipusú lányok, akik introvertáltak, és ezért nekik fontos, hogy ne egyből a lényegre térjenek, mármint járás, hanem akarja megismerni a fiú.

Ha introvertált első talit inkább sétálósra tervezzétek a városban, de ne eldugott helyen, hogy biztonságban érezze magát. Az introvertáltak étteremben, teázóban nehezebben nyílnak meg.

De amúgy utolsó jókat irt.

Ja és utolsó a barátkozás nem mindig barátzóna, de tényleg vannak olyan típusú lányok, akik csak így tudnak megnyílni annak aki tetszik nekik.

2017. okt. 17. 22:47
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Természetesen nem barátzóna minden, ami baráti közeledés. De értem, amit írsz, vannak akik nehezebben nyílnak meg, azoknak persze kell egy baráti közeledés az elején. Sajnos a lányról nem írt semmit a kérdező, így nehéz válaszolni, de semmiképp ne hagyd, ha tetszik neked,ha igent mond egy talira, akkor fél siker.
2017. okt. 17. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban. Lehet ő is fél és nem mer lépni hiába tetszel neki. Sokan vagyunk így:(
2017. okt. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!