Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg hogy járna-e velem?
A #2-es válaszoló tanácsához még annyit fűznék hozzá, h mindenképp úgy szólítsd meg, hogy egymagában van nem pedig pl. barátnőkkel.
(Társaságban teljesen másképp viselkedik az ember).
Először szerintem barátkozz össze vele, aztán szervezz közös programokat, és mikor összebarátkoztatok utána.
Tényleg a fokozatosság a jó.
Én pl. szeretem a lassú víz partot mos típusúakat.
Barátkozás közben több mindent le tudsz olvasni az arcáról, a gesztusaiból, a testbeszédéből, ami jelzi, hogy tetszel-e neki. Igy könnyebb szerintem, mint, hogy agonizálj rajta, hogy szeret vagy nem szeret, tetszek-e neki, vagy nem.
Barátkozz vele először.
A barátkozz vele előszört igy értettem, mert vannak olyan tipusú lányok, akik introvertáltak, és ezért nekik fontos, hogy ne egyből a lényegre térjenek, mármint járás, hanem akarja megismerni a fiú.
Ha introvertált első talit inkább sétálósra tervezzétek a városban, de ne eldugott helyen, hogy biztonságban érezze magát. Az introvertáltak étteremben, teázóban nehezebben nyílnak meg.
De amúgy utolsó jókat irt.
Ja és utolsó a barátkozás nem mindig barátzóna, de tényleg vannak olyan típusú lányok, akik csak így tudnak megnyílni annak aki tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!