Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csávó, akinek felesége van, és mi ismerősök vagyunk csak, elmondta, hogy szexelne velem, , leírta a szitut, amiben elképzeli velem a szexet. Köpni-nyelni nem tudtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 20:43
1/9 anonim válasza:
Amit akarsz. Ha szexelni akarsz vele akkor szexelj, ha meg nem akkor ne.
2/9 anonim válasza:
Ha bejön a srác akkor hajrá! :)
Két esélyes lesz. Vagy lesz egy jó estétek vagy megfutamodik mert csak a csábítás érdekli, hogy tidna-e még csajozni... Kapuzárási pánik féle :)
3/9 anonim válasza:
Nem pazarolnám rá az időmet. :) A nős embereket jobb elkerülni.
4/9 anonim válasza:
Arra azért gondolj, hogy akár bele is szerethetsz, ha belemész. Nem tudhatod előre, hogy milyen hatással lesz majd rád a dolog. A szenvedés, ami meg majd ezt követi, padlóra fog küldeni...
5/9 anonim válasza:
Te tudod mit akarsz. Ha érdekel a pasi, akkor hajrá. Így később nem fogsz azon agyalni, hogy mi lett volna ha......... Elsülhet nagyon rosszul, de nagyon jól is. Én belementem anno egy ilyen szituba. Azóta már házasok vagyunk.
6/9 anonim válasza:
Felejtsd el! Az ilyen szituációkból csak vesztesként jöhetsz ki(mint előbb is említették beleszerethetsz. Nem fogja elhagyni érted a biztonságot adó feleséget és akkor nagyon fog fájni!)
7/9 anonim válasza:
Lehetsz a szeretője. Amúgy miért hagyod, hogy rád akaszkodjon, nem kell vele szóba sem állni, ha ennyire zavar. Ne legyél álszent.
8/9 anonim válasza:
Ha van gerinced elhajtod, ha nincs, behajolsz...nekünk mindegy...
9/9 anonim válasza:
Mutasd meg a feleségénrk az üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!