Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért más ha velem van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más ha velem van?

Figyelt kérdés

Csak hétvégente tudunk találkozni. Akkor minden tökéletes köztünk. Van bőven ölelés csók mondja hogy hiányoztam. Programok is vannak jövünk megyünk. Jó együtt az ő részéről is érzem.

De hétköznap olyan rossz érzéseim vannak.. Minden nap beszélünk de kevesebbet jóval pl messengeren is olyan közömbösnek érzem néha. 3-4 alkalommal általában telefonon is beszélünk az alatt az 5 nap alatt. De mégis olyan távolinak érzem.

Vagy van hogy írok neki egy szíves valamit amire ő egy ilyen semleges valamivel válaszol.

És ez nagyon zavar. Miért..?

Vagy egyszerűen ő csak ilyen?!

Más is van így?

2017. nov. 3. 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy neki inkább a személyes kontaktus hozza elő az érzéseit...ne gondold túl, ha minden más rendben van.
2017. nov. 3. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Korotok? Mióta vagytok együtt? Ha régóta és mindig ilyen volt, akkor ő ilyen. Biztos nem szeret a semmiről beszélgetni.
2017. nov. 3. 08:39
 3/12 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, 23 évesek vagyunk. Hát eddig velem mindig ilyen volt.
2017. nov. 3. 08:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan típus, hogy amíg nem találkoztok, addig úgymond takarékra rakja magát írásban/hívásban, és ezért érzed hűvösebbnek, de ez messze nem jelenti azt, hogy kevesebbet érezne ekkor, mint élőben. Sok férfi ilyen, hogy virtuálisan nem feltétlenül tudja vagy akarja kifejezni, hogy mennyire fontosnak tart, szóval ettől ne ijedj meg.
2017. nov. 3. 08:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat. Megnyugodtam :)
2017. nov. 3. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő is olyan mint én, nem szeret beten, telefonon keresztül kapcsolatot tartani, élőben az igazi. Szerintem ezen kár izgulni. Ő ilyen.
2017. nov. 3. 09:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. nov. 3. 09:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, h te mennyire igényled azt, h az írásában is érezd, h hiányzol neki és szeret stb. Nekem is volt ilyen barátom, de mivel keveset is voltunk együtt, így hamar ki is hűlt az egész kapcsolat, mert passzív volt és sosem érdeklődött irántam ha nem voltunk együtt. Kérdés, h neked milyen a stílusod, mennyire van erre szükséged.
2017. nov. 3. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem az exbarátom volt ilyen. Nem hiába ex. :)
2017. nov. 3. 09:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Azért fura mert az előző barátom teljesen más volt ilyen téren sokkal kommunikatívabb volt. Sőt talán az már túlzás is volt nekem. A mostani barátom kevésbé kommunikál, nem a szavak embere ahogy észrevettem. De amikor találkozunk úgy szorít el se akar engedni. Ezért olyan fura mert így kicsit olyan mintha két különböző ember lenne. Másként viselkedik ha velem van és másként ha csak neten tudunk beszélni vagy telefonon.

Igazából igényelném, de szerinem hajlandó lennék ezt az igényemet félretenni érte. Mert nagyon szeretem. Hasonlóak a hosszú távú céljaink, ugyanazt akarjuk az élettől. Tehát a lényegi dolgokban nagyon is egyezünk.

2017. nov. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!