Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk a barátnőmmel viszont úgy érzem hogy egyszer jobbak a napok egyszer pedig nem este a legrosszabb de tegnap el kezdtem hallgatni egy számot és el sírtam magam ez miért van ? még mindig szeretem ?
2017. okt. 25. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem dolgoztad fel, nem léptél túl, ezért. Lényeg, hogy ne akard újra keresni, okkal lett vége. Sírd ki magad vagy vezesd le a sportban ha rádjön. Építgesd az életed és hagyj időt magadnak.
2017. okt. 25. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
mert még szereted őt
2017. okt. 25. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
utolsó na ezt nem akartam hallani :D
2017. okt. 25. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy tul rajta mert még érzel fàjdalmat .Ha màr nem érzel semmit akkor vagy az egészen túl.Az érzés hiànyzik nem ő.Ez természetes .Majd lessz màs aki elfeledteti veled az exedet.
2017. okt. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!