Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik el a "szerelem"?
Augusztusban írt utoljára, két évre visszamenőleg töröltem még a szakmai levelezéseinket is, nemcsak a privátokat.
Kétszer találkoztunk ugyan(egy terembe voltunk összezárva rövid időre), kisebb bajom is nagyobb volt, hogy a közelébe kell lennem, mégis megnyugtatott a jelenléte.
Tegnap ott utaztam a srcaimmal, ahol találkoztunk, és olyat dobbant a szívem ismét.
Azt hittem sikerült elfelejtenem, túllépnem rajta, ma meg előjöttek az emlékek is, levelezések(pechemre túl jó a memóriám)...
Az érzések miért nem akarnak elkopni, ennyi idő után is olyan, mintha tegnap váltak volna el az útjaink.(ismerkedek, lefoglalom magam, nem a fagyisbödönt nyalogatom bőgve azóta).

Köszönöm a választ.
Időt adok magamnak, persze, csak egy fura helyzet, hogy eddig kb megráztam magam és túl tudtam lépni ennyi idő után másokon, nem dobbant meg a szívem, ha közös helyen jártam, talán arra várva, hogy összefussunk, egy emléket nem tudtam felidézni, a vele töltött időt meg de. Zavar.
Közömbös sose lesz, sose volt, azon vagyok, hogy a lehető legjobban kerüljem a társaságát, pont ezért.
Hogy mivel utáltatná meg magát, hát ez jó kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!