Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor múlik el a "szerelem"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a "szerelem"?

Figyelt kérdés

Augusztusban írt utoljára, két évre visszamenőleg töröltem még a szakmai levelezéseinket is, nemcsak a privátokat.

Kétszer találkoztunk ugyan(egy terembe voltunk összezárva rövid időre), kisebb bajom is nagyobb volt, hogy a közelébe kell lennem, mégis megnyugtatott a jelenléte.

Tegnap ott utaztam a srcaimmal, ahol találkoztunk, és olyat dobbant a szívem ismét.

Azt hittem sikerült elfelejtenem, túllépnem rajta, ma meg előjöttek az emlékek is, levelezések(pechemre túl jó a memóriám)...

Az érzések miért nem akarnak elkopni, ennyi idő után is olyan, mintha tegnap váltak volna el az útjaink.(ismerkedek, lefoglalom magam, nem a fagyisbödönt nyalogatom bőgve azóta).

2017. nov. 1. 20:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő 30+
2017. nov. 1. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom az előzményeket, de ez az ügy nincs lezárva. Vagy rohadtnagyot kellene csalódnod benne, hogy megutáld, vagy csak közönbös legyen már a számodra. Esetleg. Van benne valami, amit keresel de másutt nem találod. Ez az oka annak, hogy nem lépsz túl rajta.. Az idő mindenre gyógyír. Csak ezt tudom mondani.
2017. nov. 1. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Időt adok magamnak, persze, csak egy fura helyzet, hogy eddig kb megráztam magam és túl tudtam lépni ennyi idő után másokon, nem dobbant meg a szívem, ha közös helyen jártam, talán arra várva, hogy összefussunk, egy emléket nem tudtam felidézni, a vele töltött időt meg de. Zavar.

Közömbös sose lesz, sose volt, azon vagyok, hogy a lehető legjobban kerüljem a társaságát, pont ezért.

Hogy mivel utáltatná meg magát, hát ez jó kérdés...

2017. nov. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!