Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak/fiúk, ti mibe szerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk, ti mibe szerettek bele egy adott lánybab/nőben?

Figyelt kérdés

Nem főként külsőre értem.

Hogy tapasztaltatok mi az, amivel a nők vagy egy adott nő (a jelenben vagy a múltban) elrabolta a szíveteket? Lehet szokás, érintés, mosoly, jellemvonás, testbeszed/megnyilvanulas, humor, értekrend.. Stb. Amit értetek tett, figyelem...

Illetve mikor érzitek hogy szerelmesek vagytok. Van aki az első pár randi, beszélgetés után vagy van aki hónapok, évek után?

Erről egyszer fogok csinálni egy kerdőívet, ha odajutok a tananyagban. :) Pszichológiai.

2017. nov. 1. 13:58
 1/9 A kérdező kommentje:
Lányban**
2017. nov. 1. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
A párom mindig azt mondja nekem, hogy a legszebb dolog számára a világon, amikor mosolygok :)
2017. nov. 1. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
A humorukba. Két páromnak is kiváló humora volt, az egyiküknek kifejezetten gyilkos.
2017. nov. 1. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Na, ez jó kérdés, a mai napig nem tudom, mi is fogott meg a páromban, de negyedóra beszélgetés után, határozottan tudtam, ő az aki kell.
2017. nov. 1. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Mosolya, kedvessége, közösen tudjunk hülyülni (humor), morálisan/erkölcsileg/értékrendje passzol nagymértékben. :)

Exemmel spéci volt a helyzet, mert egyből kialakult a szimpátia/vonzalom az első találkozáskor is már munkahelyen és onnan szépen 2-3 hét alatt lebeszéltük a "hivatalos" randit, de már előtte sokat beszélgettünk online. (én 24-es munkarendben vagyok/voltam, így nem tudtam találkozni vele minden hétköznap, ő meg napi szinten járt be)

Így első randin már mire találkoztunk, megtörtént a csók is. Első randiról már gyakorlatilag rózsaszín ködben mentem haza. :)

2017. nov. 1. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány intelligens, mégsincs elszállva magától, kedves, jó természetű, pozitív személyiség. Apró gesztusok is közrejátszanak: van, amikor az varázsolt el, amikor a lány rám mosolygott, és lesütötte a szemét - az olyan ártatlan és vonzó volt. Vagy amikor jobb kezével a füle mögé fésülte a haját. Apróságok.

A szerelem nálam lassan alakul ki - persze fontos a külső iránti vonzalom, de igazán mély érzelmeket csak olyan ember iránt tudok táplálni, akinek már megismertem a személyiségét. Volt, hogy már kb. másfél éve ismertem egy lányt, és akkor kezdtem el azt érezni, hogy ha meglátom, jazzdobosként kalapál a szívem, illetve a közelében mosolygok, mint egy hülye :)

2017. nov. 1. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Átlag egy lánynak az egész énjébe szeretek bele. Nem egy tulajdonságába. Nem arra az egy tulajdonságra vágyok, hanem rá, az egész emberre.
2017. nov. 1. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha értelmes és normális.
2017. nov. 1. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
A válaszaitok segítenek abban, hogy hogy tegyem majd fel a kérdéseket a kérdőívben. Köszönöm az eddigieket! :)
2017. nov. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!