Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebböl szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebböl szerelem?

Figyelt kérdés
Én 38 ő 30.Ő a munkaadóm.Neki is,és nekem is van családja.Eladóként dolgozom neki.Nagyon sokat poénkodunk,írkálunk egymásnak.Munkaidőn kívűl is megkér,hogy kísérjem el az üzleti útjaira.Hatalmasakat nevetünk,jókat beszélgetünk.Sokszor mondta nekem,hogy nagyon kedvel,mert olyan dilis vagyok.Szereti a társaságom.Egyre jobban ismerjük egymást.Egyre több a közös bennünk.Szinte minden egyforma.Számomra olyan mintha mindíg is ismertem volna.Velem beszéli meg az alkalmazottaival való problémáit,tölem kér tanácsot.Fojton beceneveket ad nekem.Minden érdekli ami velem kapcsolatos.Tudom,hogy nem "dugni"szeretne velem,ebben biztos vagyok.Egy népszerű kedves,és nagyon szerethető férfi.Barátra,lelkiszemetesládára nincs szüksége.Én vajon mit jelentek számára?Mi ez az egész?Kérlek segítsetek.
2017. nov. 1. 05:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettőtöknek sz..r a magánélete és egymásra találtatok.

Ez az egyik változat.

2. Szimplán csak ő ilyen kedves mindenkihez.

3. Tényleg csak d..gni akar veled.

Jó lenne a határokat meghúznod, ha elméletben boldog kapcsolatban vagy.

2017. nov. 1. 05:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő.Mindketten úgymond boldog párkapcsolatban élünk.Sem én sem pedig ő nem szeretnénk kikacsintani.De mégis valami különös vonzalom alakúlt ki köztünk.Én arra lennék kíváncsi,hogy a leírtak alapján ő neki mit jelenthetek.Esetleg szerelmes volna belém?
2017. nov. 1. 06:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kockáztatnád a munkád, a házasságod, az ő házasságát, a jóhíred: mert viszket.

Mit tegyél? Nagyon sürgősen éreztesd vele, hogy ez CSAK baráti kapcsolat. Vagy keress új állást, mielőtt gondok lesznek.

38 évesen jobban jársz, ha nem rúgsz fel mindent.

2017. nov. 1. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten boldog kapcsolatban eltek, akkor 38 evesen ennel tobb eszed kellene hogy legyen, es nem belemenni ilyesmibe, mert amit leirtal, annak az a vege, hogy "oh, es vegul akkorat lovagoltam kis dilisen a farkan is!".
2017. nov. 1. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő többet érez és sztem dugni is akar veled .Nem véletlenül akarja hogy menj vele az üzleti utjára .Ha szerelmes akkor megmondja hogy rugj fel mindent és ő is ezt teszi majd.
2017. nov. 1. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Akár szerelem is lehetne,de egy kiadós dugás pár sör után valószínűbb.Gondolkodj el rajta,te mennyire tartod magad,mert ő is csak annyiba fog nézni.Ha szerelmes lenne,érted feladna mindent,de egyelőre ez nincs így.
2017. nov. 1. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
A munkámmiatt nem aggódom,mert ez egy részmunkaidős állás.Viszont naív vagyok,mert a páromon kívűl sosem voltam még ennyire közvetlen senkivel.Szűzen mentem férjhez.Nem azèrt írtam ide,hogy kioktassanak,hanem hogy véleményt kérjek.
2017. nov. 1. 16:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta sokminden változott.Egyre jobban azt veszem észre,hogy tetszem neki.Párnapja írtam neki,hogy randimeghívásom van.Akövetkező találkozásnál az volt az első kérdése,hogy elmentem e?Aztán megjegyezte,hogy egyre jobban nézek ki.
2017. nov. 8. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!