Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak ki akarna használni? 18/l
Voltam bulizni kb 3 hete, ahol 2 sráccal jóban lettem, az egyikőjük elég érezhetően a tudtomra adta, hogy bejövök neki. Végülis jól kijöttünk egymással, így úgy döntöttünk, hogy próbáljuk meg ezt a kapcsolat dolgot. Ha esetleg az is fontos információnak számítana, akkor már lefeküdtünk. Ami még a srácot illeti, érezni rajta, hogy egy kicsit nagyképű, ha a kinézetét vesszük van mire. Viszont a barátja (akivel már említettem) mondta, hogy egyébként össze vissza smárolt minden csajjal, meg felvágott, hogy neki ilyen meg olyan mobilja van, meg milyen cuccai vannak meg hogy a 18. születésnapjára kocsit kapott, szóval úgy alapjáraton "isteníti magát" és sokszor azért már túlzásba viszi a dolgot.
Lehet csak én reagálom túl, de így belegondolva, hogy hány csajjal csinálhatta ezt és hány csajjal jöhetett még össze rajtam kívül. Beszéltem vele arról, hogy mit mondott nekem a haverja. Nem tagadta, hogy ez így van és elmondása szerint csak én vagyok neki és emiatt nem kell aggódnom.
Bennem valahogy mégis bennem van a bizonytalanság,mert félek, hogy kihasznál és akármennyire szeretnék neki hinni, nem tudok. Lehet tényleg csak az orromnál fogva vezet, csak nem látom a "rózsaszín ködtől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!