Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkodnak sokan úgy, hogy egy nőnek égés, hogy ha valaki csak szexre akarná őket használni?
Ha valamilyen ismerkedési problémáról szól egy kérdés, és nő a kérdező, akkor sokszor az "ásd el magad" aduász az, hogy "csak szexre kellettél (volna)", és jajjj ezzel mennyire meg van alázva. :D
Tőlem is sokan akartak csak szexet, de szerintem ez őket minősíti, nem engem. Soha nem keresném magamban a hibát ilyen szituációkban.
Szerintem az alapból idiótaság amikor egy férfi elkülöníti, hogy xy csak szexre kéne neki, mert túl kihívóan öltözik, vagy túl "karrierista", meg még sorolhatnék csomó ilyen okot, amit ki szoktak találni... :D
Nálam csak az dönti el, hogy szexre vagy kapcsolatra szeretném-e az adott nőt, hogy éppen akkor szabad vagyok-e lelkileg, készen állok-e kapcsolatra. Ha nem, akkor csak szexet szeretnék és ezt meg is mondom. De hasonlóak az elvárásaim, akármit is tervezek; nem feküdnék le olyan nővel már, aki nem szimpatikus emberileg (régen megtettem 1-2x, de nem volt jó).
Bocs az offért.
Szóval, szerintem tényleg nem a nőt minősíti az esetek többségében. De minden eset más, szóval azért az is furcsa, ha valakitől MINDENKI csak szexet akar, semmi többet.
Nem azzal van a baj, ha egy férfi nem akar párkapcsolatot, hanem "csak" egy kalandot, hanem ha erről hazudik.
Ha jól beeteti a lányt azzal, hogy bizony többet akar.
A lány beveszi a süket dumát, és ez bizony fájni tud, ha kiderül, hogy jól átverték.
Ha boltban átvernek 500 ft-al, az is bosszantó, hátha kb kezdesz belezúgni egy fiúba és kiderül, hogy jól átbszott, az bizony ritka szr érzés.
Az más ha megmondja a pasi h ennyi kell, de a lány azért reménykedik és ha nem jön be a számítása, akkor még ő van megsértődve.
Nekem kezdetekben (fiatalon) , az ilyen nagyon rosszul tudott esni.
ugy ereztem,hogy egy darab husnak tekint,marpedig nem vagyok az.
aztan ahogy teltek az evek,az ilyenekre max legyintek ,nem foglalkozom a temaval,sem az emberrel es megyek tovabb.
Nekem is volt így egy barátnőm annak idején, és én is gondolkoztam így.
Az állt mögötte, hogy kellett a visszajelzés a belső tulajdonságaimra is, mert annyian dicsértek csak kívülről, hogy emiatt zavart, hogy a személyiségem háttérbe szorul. Pedig kedveltem magam, és zavart, hogy senki nem látja, milyen klassz ember is vagyok, emiatt olyan volt, mintha nem is lennék klassz.
Kellett egy nagyadag élettapasztalat, és önbecsülés, hogy túl tudjak lépni ezen.
Egyébként a testemet is szerettem, és mindenkinek tetszett. Nem értettem, a személyiségem miért nem feltűnő, amikor én annak tartottam.
Ma már én is úgy gondolkozok, mint te. Ha valaki nem tart szimpatikusnak, akkor ő vesztett, nem én vagyok kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!