Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értik sokan félre az egyszerű kedvességet is?
Ha szükséges, privátban leírom a történteket, mert nem tudom, hogy adtam-e félreérthető jelet az illetőnek.
Tehát egy laza beszélgetésből indult a történet. Közben kezdtem úgy érezni, hogy részéről már inkább ismerkedés jellegűvé vált a történet. Ekkor adtam tudtára, hogy van barátom. És hogy ennek hatására teljesen letört, ebből gondolom, hogy csalódott.
jajj...elküldtem véltelenül úgy, hogy nem írtam le, amit akartam..
Tehát:
Ez kb a 100-adik ilyen kérdés az elmúlt napokban...
A jelek egyértelműek, az ő érdeklődése valószínűleg nem baráti volt, így minden barátinak szánt gesztust is többnek látott, mint ami volt. Az, hogy letürt, amikor mondtad, hogy kapcssolatban vagy, csupán a sejtésed igazolja...
Nem mindenki szokott hozzá, hogy kedvesen bánjanak vele, vagy hogy egyáltalán akadnak általában kedves emberek.
Így aztán hajlamosak úgy értelmezni egy ilyen esetet, hogy az egy jel, ami nekik szól, no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!