Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megalázónak tartanátok ha egy fiú "dental dam"-et akarna használni orális szex közben? (nem tudom a magyar nevét de rakok képet)
2015. okt. 18. 21:58
1/8 anonim válasza:
és ez a törlőkendő pontosan mire jó?
2/8 A kérdező kommentje:
Nyalásnál a hölgyre kell tenni, véd a az ilyen úton terjedő betegségek ellen.
2015. okt. 18. 22:11
3/8 anonim válasza:
csóknál meg a szájába tömöd?!...
5/8 anonim válasza:
Talán ne nyalj ki mindenféle rib_ncot
6/8 anonim válasza:
És mégis ki az, aki így szeretne nyalni??? Ha nyalok, a punci illatát, ízét akarom érezni, nem a fóliát. Arról nem is beszélve, milyen illuzióromboló már.
33F
7/8 A kérdező kommentje:
Grunge, és mégis honnan kellene tudnom, hogy kik azok a lányok akiken már nem ment végig egy hadsereg?
Egy nagyon fiatal, jó kislányos külsejű hölgyről is kiderülhet, hogy az elmúlt 3 hónapban 2-en is megcsinálták óvszer nélkül.
2015. okt. 18. 23:14
8/8 RootedRainbow válasza:
Én amondó vagyok, hogy normális kapcsolatban ez megbeszélhető, alkalminál már kevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!