Mit szólnátok ha a 13éves lányod dezodort akarna használni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 12:27
1/20 anonim válasza:
Jesszus, 13 éves, izzad, mit csináljon nyalja le?? Az csak dezodor, nem egy óvszer. Anyám és ezek gyereket nevelnek...
2/20 anonim válasza:
már miért ne használhatna dezodort?
4/20 anonim válasza:
mi a kín, eddig hogy élt nélküle?
5/20 anonim válasza:
Mondanám, hogy rendben, és vennénk neki egy olyan stiftes dezodort, amiben nincsenek alumínium-sók.
6/20 anonim válasza:
Amennyiben nem a zuhanyzás rovására használná, örülnék neki, h nem neveltem igénytelennek.
7/20 anonim válasza:
Én azon aggódnék, ha nem akarna :D
Tinikorban a legizzadósabb az ember, és akkor tud leginkább gúnyolódni mindenen...
Érted?
Tessék menni egy jó minőségű fiatalos dezodort választani! (az olcsó, pocsék szagú vackok még károsak is lehetnek)
8/20 anonim válasza:
Örülnék, hogy ápolt akar lenni, feltéve, hogy nem fürdés helyett akarja használni.
A fiamnak én vettem stiftet és dezodort is 12 éves korában, sőt, azt is megbeszéltem vele később, mikor szükségessé vált, hogy borotválja a hónalját, kevésbé büdösödik be, ha tornaórán, edzésen megizzad. A kamaszok irgalmatlan szagot képesek produkálni mindennapos fürdéssel is, ha nem figyelnek oda ezekre.
9/20 anonim válasza:
nagyon unatkozik valaki ezekkel a vicces kérdésekkel :D
10/20 anonim válasza:
6. vagyok. Nem egészen értem, mi a probléma a válaszommal Igenis használjon izzadsággátlót, aki izzad. Nem kell a környezetükben élőket büntetni. És azért írtam, hogy ha valaki fürdés helyett dezodoroz, igénytelen, mert én emlékszem a nyolcadikos öltözőre tesióra után, a szúrós szagú izzadtság keveredik a töménytelen fújós deo fullasztó elegyével. Csak azt ne mondjátok, hogy az rendben van zuhanyzás helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!