Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit szólnátok ha a 13éves...

Mit szólnátok ha a 13éves lányod dezodort akarna használni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 12:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Szólnátok, ha a lányotok, vagy Szólnál, ha a lányod...!

A szappan mikortól volt engedélyezve?

2015. nov. 21. 12:54
 12/20 opened paradise ***** válasza:
97%
Örülnék,hogy nem az én lányom lesz az osztály büdöskéje.
2015. nov. 21. 14:33
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Az egyik osztalytarsamnak sem engedi az anyukaja es mivel nem hulye siman elmegy es vesz maganak, nehogymar dezodortol is tiltani kelljen, nem ovszer vagy cigi... Innen is uzennem az osszes szulonek, hogy nem kell mindenre igent mondani, de ebben a korban ha ilyenektol is tiltjatok a lanyotokat/fiatokat, csak lazadast es bizalmatlansagot ertek el!
2015. nov. 21. 15:07
 14/20 opened paradise ***** válasza:
93%

De miért nem?

Ehhez nagyon betegnek kell lenni...

Ha más nem,akkor gyógyszertári termékeket,azokba sehogy se köthetnének bele.

2015. nov. 21. 15:16
 15/20 anonim válasza:
89%
Ezzel mi a probléma? Használjon, örülj, hogy nem drogozik és piál.
2015. nov. 21. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

11. Voltam. Még annyit fűznék hozzá, hogy anno a 80-as években sem volt nagy divat a dezodor különböző okoknál fogva ennyi idős korunkban, cserében olyan párduc szag volt a tesiterem öltözőjében ,hogy mindig nagyon gyorsan ment az öltözés. Legtöbben virágillatú olcsó spray-ket használtunk, arra tellett, de az izzadást jobb meggátolni, nem elnyomni a szagot, mert az egyveleg így még rosszabb volt.

Valóban nem egészséges és nem természetes az izzadás gátolása, de vannak ma már alumínium mentes, aloe vera tartalmú szerek, amik ugyan gyengébb hatásúak, de egy gyereknek bőven elég.

2015. nov. 21. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Remélem ez csak kamukérdés, és nem létezik ennyire idióta szülő.
2015. nov. 21. 17:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Én gyerek vagyok (14) ,de nem emlékszem mikor lett először dezodorom...de biztos, hogy 10 évesen már használtam

Enged meg neki, szegény ne büzölögjön már tesi után, meg úgy általában..

2015. nov. 22. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Pont ebben a korban van rá igazán nagy szükség a testi változásokat kísérő erős izzadás miatt.
2015. dec. 7. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem se engedte anyukám, elmentem a boltba és megvettem. Ahogy utána a betéttel is. Azt mondta fürödjek le, persze és attól még izzadok. 9-10 évesen szerintem már mindenkinek van testszaga. És csúfolni is fogják miatta.
2016. jan. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!