Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig érdemes várni? 7 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni? 7 éves kapcsolatban az összeköltözésre, és más továbbiakra?

Figyelt kérdés

25/L vagyok, párom 24/F

7 éve vagyunk együtt, de még mindig nem élünk együtt. Én már laktam náluk kis ideig, de a szülőkkel voltak gondok így hazajöttem.

Szeretem őt, ugyanakkor egyre jobban érzem, hogy türelmetlen vagyok, hisz nem vittük a 7 év alatt semmire. Tudja, hogy vágyam egy közös jövő, házasság és később gyerek. Magamat is féltem, mert miatta nem szeretnék kifutni az időből.

Mit gondoltok, meddig érdemes várni a másikra?

2017. okt. 20. 15:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én már 9 éve várok az összeköltözésre vagy valamire. :/ :(

Én 29/N, Ő 29/F.

2017. okt. 21. 01:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Jesszusom, ez a felfogás ... ne haragudj utolsó, de ha mindenki így gondolkodna, soha senki nem költözne el a szüleitől. Egyszer mindenkinek a saját lábára kell állnia.

És miért várná a kérdező, hogy tartsa őt el a párja? Két fizetésből nehogy már ne tudjanak fenntartani egy albérletet és megélni!? Mások hogyan indulnak neki az életnek szerinted?

2017. okt. 21. 13:43
 23/25 anonim ***** válasza:
23.: egy 24 éves, még agyilag gyerek fiúról van szó. Szerencsétlen örül, hogy végre vam saját fizetése friss pályakezdőként. Én megértem a lányt, de ha ilyen terveket dédelget a közeljövőben, akkor idősebb srácot kell találjon (28 körülit legalább). Egy 24 éves fiú még teljesen éretlen ilyesmihez, ez akkor is így lesz, ha a kérdező fejreáll.
2017. okt. 21. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Jajmár, az együttélés 24 évesen igenis tök normális. Aki ehhez ennyi idősen még éretlen, azzal van azért baj, és valószínűleg 30 évesen is éretlen lesz...

24 évesen vett feleségül a férjem. Jól vagyunk azóta is, gyerekünk is született másfél évvel később, nagyon jó férj és apa a kezdetektől (nem a kőkorban volt, most vagyok 30).

Nem 18-20 évesekről beszélünk azért...

Itt sokkal inkább az a gond, amit már mondtak mások is, hogy a srác egyszerűen tudja, hogy a lány sokkal kevesebbet keres, és semmi kedve osztozni. Ezek alapján mondjuk valóban nem való neki az összeköltözés, de nem a kora miatt.

2017. okt. 21. 16:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Jól keres a párod. Mit dolgozik? El ne engedd, ez jó pénz.
2017. okt. 21. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!