Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni? 7 éves kapcsolatban az összeköltözésre, és más továbbiakra?
25/L vagyok, párom 24/F
7 éve vagyunk együtt, de még mindig nem élünk együtt. Én már laktam náluk kis ideig, de a szülőkkel voltak gondok így hazajöttem.
Szeretem őt, ugyanakkor egyre jobban érzem, hogy türelmetlen vagyok, hisz nem vittük a 7 év alatt semmire. Tudja, hogy vágyam egy közös jövő, házasság és később gyerek. Magamat is féltem, mert miatta nem szeretnék kifutni az időből.
Mit gondoltok, meddig érdemes várni a másikra?
Én már 9 éve várok az összeköltözésre vagy valamire. :/ :(
Én 29/N, Ő 29/F.
Jesszusom, ez a felfogás ... ne haragudj utolsó, de ha mindenki így gondolkodna, soha senki nem költözne el a szüleitől. Egyszer mindenkinek a saját lábára kell állnia.
És miért várná a kérdező, hogy tartsa őt el a párja? Két fizetésből nehogy már ne tudjanak fenntartani egy albérletet és megélni!? Mások hogyan indulnak neki az életnek szerinted?
Jajmár, az együttélés 24 évesen igenis tök normális. Aki ehhez ennyi idősen még éretlen, azzal van azért baj, és valószínűleg 30 évesen is éretlen lesz...
24 évesen vett feleségül a férjem. Jól vagyunk azóta is, gyerekünk is született másfél évvel később, nagyon jó férj és apa a kezdetektől (nem a kőkorban volt, most vagyok 30).
Nem 18-20 évesekről beszélünk azért...
Itt sokkal inkább az a gond, amit már mondtak mások is, hogy a srác egyszerűen tudja, hogy a lány sokkal kevesebbet keres, és semmi kedve osztozni. Ezek alapján mondjuk valóban nem való neki az összeköltözés, de nem a kora miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!