Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni? 7 éves kapcsolatban az összeköltözésre, és más továbbiakra?
25/L vagyok, párom 24/F
7 éve vagyunk együtt, de még mindig nem élünk együtt. Én már laktam náluk kis ideig, de a szülőkkel voltak gondok így hazajöttem.
Szeretem őt, ugyanakkor egyre jobban érzem, hogy türelmetlen vagyok, hisz nem vittük a 7 év alatt semmire. Tudja, hogy vágyam egy közös jövő, házasság és később gyerek. Magamat is féltem, mert miatta nem szeretnék kifutni az időből.
Mit gondoltok, meddig érdemes várni a másikra?
Én nettó 130at
Párom nettó 250-300at keres
Már minden variációt mondtam neki kedves utolso válaszoló :)
Kettő ember aki nagykorú az egy éven belül el tudja dönteni, össze akar-e költözni a párjával és megteremti annak feltételeit. Aki nem így tesz, az valszeg nem is akar.
31/f
Szerintem zavarja, hogy én kevesebbet keresek.
Pedig van maszek melóm is.
kommunikáció!
most várhatsz amíg annyit keresel mint ő
de lehet sose lesztek egyenlőek fizetésben
Voltam ilyen cipőben, pont ennyi idősek voltunk az exemmel. Folyton volt kifogás, egyszer még azt is mondta, hogy azért nem költözik hozzám (amúgy egyedül élek a saját lakásomban), mert a szekrényben nem férne el mindkettőnk ruhája. Így utólag már nevetek rajta, akkor bekajáltam neki minden dumát. Öt évig bírtam, végül jobbnak láttam a szakítást. Nem hatotta meg, szinte erre várt. Később tudtam meg, hogy azért, mert a "barátnőmmel" már két éve viszonyt folytattak a hátam mögött. Kulcsa is volt a lakásomhoz, így mikor dolgoztam, nyugodtan lehettek nálam kettecskén, míg a "barátnő" férje vigyázott a két gyerekükre és ő sem sejtett semmit... szóval én csak jobban jártam, hogy kitettem.
Neked azt javaslom, hogy ülj le vele, mondd el neki, hogy hét év az már bőven elég ahhoz, hogy elkezdjétek a közös jövőt!
Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!