Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig érdemes várni? 7 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni? 7 éves kapcsolatban az összeköltözésre, és más továbbiakra?

Figyelt kérdés

25/L vagyok, párom 24/F

7 éve vagyunk együtt, de még mindig nem élünk együtt. Én már laktam náluk kis ideig, de a szülőkkel voltak gondok így hazajöttem.

Szeretem őt, ugyanakkor egyre jobban érzem, hogy türelmetlen vagyok, hisz nem vittük a 7 év alatt semmire. Tudja, hogy vágyam egy közös jövő, házasság és később gyerek. Magamat is féltem, mert miatta nem szeretnék kifutni az időből.

Mit gondoltok, meddig érdemes várni a másikra?

2017. okt. 20. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ő mennyit keres, te mennyit keresel? Mert lehetséges, hogy albérletben meg se tudnátok élni. Inkább saját lakásra spórolnék. Ha megvan saját lakásra a pénz, akkor vagy vennék egyet, vagy először pár hónapot albiban lakknék a párommal és ha minden jó, akkor vennék sajátot. A lényeg a saját lakáson van, mert albérletben nem éri meg évekig tengődni.
2017. okt. 20. 16:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összeköltözés nem attól függ, hogy ki hány éve van együtt, hanem hogy a felekben megérett-e a vágy az összeköltözésre. Ő még nem érzi így, ami érthető, hiszen 24 éves. Lehet, hogy csak nemrég kezdett el jól keresni, szeretné egy kicsit kiélvezni, hogy költhet magára. Te keresel annyit, ami fedezi az összes kiadást, lakbért, rezsit, illetve a megtakarítást a későbbi saját lakásra? Mi a volt párommal 6, a férjemmel 4 hónap után költöztünk össze, de mindketten nagyon akartuk, illetve anyagilag is rendben voltunk. Ha a környezet nyomására költözik össze veled, abból semmi jó nem sül ki. A kérdés, hogy te vele tervezed-e a következő 40-50 évet. Mert ha igen, akkor ez a pár év nem igazán számít.
2017. okt. 20. 16:08
 13/25 A kérdező kommentje:

Én nettó 130at

Párom nettó 250-300at keres

Már minden variációt mondtam neki kedves utolso válaszoló :)

2017. okt. 20. 16:10
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

Kettő ember aki nagykorú az egy éven belül el tudja dönteni, össze akar-e költözni a párjával és megteremti annak feltételeit. Aki nem így tesz, az valszeg nem is akar.

31/f

2017. okt. 20. 16:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Mi szintén 25 évesek vagyunk, tavasszal lesz 7 éves a kapcsolatunk. 4 éve együtt élünk, nyáron házasodtunk! Hasonlóan keresünk, mint ti! Nálatok valami más oka van, hogy nem haladtok! Ha egy komoly elbeszélgetés után sem sikerült közös megegyezésre jutni, engedjétek el egymást mert ez semmi jóra nem vezet!
2017. okt. 20. 16:13
 16/25 anonim ***** válasza:
lehet zavarja, hogy neki kéne többet költeni?
2017. okt. 20. 16:13
 17/25 A kérdező kommentje:

Szerintem zavarja, hogy én kevesebbet keresek.

Pedig van maszek melóm is.

2017. okt. 20. 16:25
 18/25 anonim ***** válasza:

kommunikáció!

most várhatsz amíg annyit keresel mint ő

de lehet sose lesztek egyenlőek fizetésben

2017. okt. 20. 16:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de netto 130-nak a nagy része elmenne az albérletre. Utána mégis miből vennél magadnak plusz dolgokat (ruha, cipő, smink, parfüm, körömlakk, stb)? Moziba hogy mennétek, vagy akárhova, ahol költeni kell? Úgy, hogy a barátod pénzét költenéd, mert neki maradna. Ezzel persze nincs semmi baj, ha a két fél őszintén szereti egymást. Itt az lesz a gond, hogy neki kéne sok mindent fizetni és azt nem szeretné.
2017. okt. 20. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen cipőben, pont ennyi idősek voltunk az exemmel. Folyton volt kifogás, egyszer még azt is mondta, hogy azért nem költözik hozzám (amúgy egyedül élek a saját lakásomban), mert a szekrényben nem férne el mindkettőnk ruhája. Így utólag már nevetek rajta, akkor bekajáltam neki minden dumát. Öt évig bírtam, végül jobbnak láttam a szakítást. Nem hatotta meg, szinte erre várt. Később tudtam meg, hogy azért, mert a "barátnőmmel" már két éve viszonyt folytattak a hátam mögött. Kulcsa is volt a lakásomhoz, így mikor dolgoztam, nyugodtan lehettek nálam kettecskén, míg a "barátnő" férje vigyázott a két gyerekükre és ő sem sejtett semmit... szóval én csak jobban jártam, hogy kitettem.

Neked azt javaslom, hogy ülj le vele, mondd el neki, hogy hét év az már bőven elég ahhoz, hogy elkezdjétek a közös jövőt!

Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.

2017. okt. 20. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!