Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év után nem érdemes egy nőnek az összeköltözésre vagy házasságra várnia?
Fenti esetben - amikor megvan az egzisztencia - sztem 2 év a max., amit elfogadhatónak tartok.
Ha 2 év után nincsen előrelépés, én otthagynám a pasit. HA egy pasi ígér valamit, a nő visszakérdezhet, hogy mikorra ígér.
Ha én ígérek egy csokit a gyerekemnek, ő tuti , hogy megkérdezi, hoghy mikor kapja meg.
Miért ne lehetne felnőtt fejjel világosan kommunikálni?
2 év alatt kiderül, hogy egy pár összillik-e, de még előbb is.
Konkrétan mit értesz összeköltözésre váráson?
Én olyan lányokat ismerek, akik aznap, hogy összejöttek egy fiúval, egyszerűen nála felejtették magukat, és csak akkor költöztek el, amikor el akarták hagyni. A fiúnak jólesett, hogy ott voltak, nem mondták, hogy menj el innen!
Nekem ilyen nem jut eszembe, én csak pár napig vagyok ott a kedvesemnél egyhuzamban, szeretek a saját lakásomban lakni.:) De azért ezt kifogásolni szokták.
Szerintem huszonéves korban 1 év az összeköltözés, házasság szerintem akár 10 is lehet, 30 éves kor körül. Ha mondjuk 28 körüliek, akkor fél év az összeköltözés, 1-2 év házasság. Akkor már jobban megválogatja az ember, kit is akar, és máshogy tud már szeretni és elfogadni.:)
27N
Ha kitűz egy időpontot a pasi, aztán nem teljesíti, hülye indokokkal elodázza, az csak hitegetés. Azt jelenti, hogy esze ágában nincs előrébb lépni, de valamivel be akarja fogni a nő száját. Az ilyet röptetni kell. Írtad, hogy arról beszélsz, hogy anyagiak, egzisztencia rendben, ilyen esetben minden más csak kifogás.
N26
5: Semennyit nem várnék, ezt nem teljesítettnek venném. 3 hetet esetleg, hogy szóba hozza-e, vagy szóba hozom, meg hogy mi van a fejében erről... De ha láthatólag nem számít neki az általa mondott cél teljesítése (pl. nem a frissen épített galériát kell még a leendő lakásban lelakkoznia, ami miatt a csúszás van vagy mittomén), akkor semmit nem érdemes várni.
Remélhetőleg még "kisebb" horderejű dolgokban (mi is lehet kis horderejű egy szerelmi kapcsolatban, ugye, természetesen semmi, ezért tettem idézőjelbe) kiderül, hogy nem tartja be az ígéretét.
Én ezzel mindig úgy voltam, hogy 1 évet várok max a lánykérésre, és ha a férfi nem lépi meg az évfordulóig, akkor utána otthagyom, mert minek pocsékoljam az időmet olyanra aki nem akar elvenni?
Továbbá aki nem kér meg azzal össze sem költöztem volna. Mert mire? A semmire nem költözöm. Arra hogy talán 4-5 év múlva méltóztatik megkérni? Nem hiszem... ilyenkor már jön a belekényelmesedés, és ritkán van ennyi idő után lánykérés. Főleg akkor ha valaki gyereket is szül a kapcsolatba.
Nekem fontos volt hogy házasságban éljek azzal akit szeretek, ha ezt valaki nem fogadja el rendben, nem erőszak, de akkor elválnak útjaink.
A férjemmel a lánykérés nagyon hamar megtörtént. 24-21 évesek voltunk (én vagyok idősebb), 1 hónap után megvolt. Rengeteget voltunk együtt, intenzív volt, és nagyon jól megismertük egymást, boldogan mondtam igent..aztán az első évfordulónk előtt pár héttel költöztünk össze, amikor lett munkánk, (előtte suliba jártunk) és fél évre rá házasodtunk, tehát másfél évig voltunk együtt esküvő előtt. Ebből fél év volt ténylegesen az együtt élés.
Úgy voltunk vele hogy felesleges évekig járogatni, amikor már biztosak vagyunk egymásban. Aki fél, 1 éven belül nem ismeri meg a párját, az 5 év alatt sem fogja.
Én nem akartam az a fajta nő lenni aki szomorkodik mert oda a fiatalsága és 5 év járogatás után sincs megkérve, elvéve stb...netán a kapcsolata is véget ér és kezdhet mindent előröl majd 30 évesen...amikor már sokkal nehezebb párt találni.
Van ismerősöm aki így járt. Nem fogta fel hogy a pasi csak hitegeti, de az 5,5 év alatt össze se költözött vele...aztán a pasi meg is csalta, szakítottak. 26 évesen egyedül maradt, most már majdnem 29 éves, de egyedül van, nem tud egy pasit se találni magának mert nem veszik komolyan. Mondván akinek ennyi idősen se férje se komoly párja azzal biztos probléma van.. sokszor mondja nekem, hogy ilyesmiket mondanak neki...
Szóval nagyjából ennyi. Lánykérésre max 1 évet, esküvőre max 2 évet vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!