Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van okom aggodalomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
20 éves fiu vagyok, a baratnőmmel 1,5 hónapja vagyunk együtt, es elbizonytalanodtam néhány dologban, tudom hogy szeret, én is őt, de furcsa nekem h rengeteg fiú baratja van, és az 1-ik az exe is, akivel találkozgatni is szokott 2hertente kb, de mindig monjda h hova megy, meg mit csinálnak, de aggódok, nekem eddig egy 1,5 éves kapcsolatom volt, neki pedig több rövidebb távú, de soha semmit nem titkolt, és nem is titkol, már az elején elmondott mindent! Viszont engem zavar hogy beszélni szokott az exeiről, de csak elmesélés szintjén.Ui: minden nap talalkozunk, mert egy városban járunk egyetemre

2017. okt. 17. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Van okod igen. De még fiatal vagy majd találsz mást helyette.
2017. okt. 17. 12:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Viszont azt még elfelejtettem irni, hogy folyamatosan mondja nekem hogy velem hosszu tavra tervez, mar az elejetől.
2017. okt. 17. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elején mindegyike ezt mondja...de amúgy, ha sok rövid kapcsolata volt, meg az ex is sündörög, légy résen, nem csak a csajodén.
2017. okt. 17. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!