Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggodalomra? 23N
Kezembe került a párom telója. Mindig sokat nyomogatja, még ha együtt vagyunk is. Zavart és gyanúsnak gondoltam. Belenéztem. Tudom, nem ez volt a helyes döntés. Kb. hét hete kezdődhetett a dolog. Vagyis ekkor kezdett el csevegni egy lánnyal. Nagyon sokat beszélgettek, beszélgetnek, úgy mindenről. Van, hogy szinte egész nap reggeltől késő estig megy az üzenetváltás.
Olyan konkrét dolgokról nem dumáltak, de a lány pár leveléből lejött, hogy bejön neki a barátom, illetve szerintem a barátomnak sem közömbös a csaj. Mert érdekli a véleménye, megbeszélnek dolgokat, lelkiznek. Pedig nem egy nyitott, barátságos ember. Kisebb-nagyobb flörtök előfordulnak.
Mikortól lehet ez veszélyes? Vagy ez a mai világban természetes? Talizni nem tudnának, mert messze laknak egymástól.
Míg ez csak netes csevegés, ne foglalkozzak vele?
"Talizni nem tudnának, mert messze laknak egymástól."
Ha akarják a felek, akkor bármekkora távolság áthidalható, nem hinném, hogy nagy akadály lenne.
A helyedben szemmel tartanám a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!