Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolózik? Van okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa a barátom sokszor. Ha a telefonján beszélget a haverjával, én meg mondjuk odanéznék akkor elveszi előlem, hogy ne lássam mit írnak egymásnak. Ő bezzeg folyton számonkéri, ha én chatelek valamelyik ismerősömmel, fel sem merül bennem, hogy ne mutassam meg, ha kéri, mert nem titkolok semmit. Először azt hittem, hogy csak poénkodik, de aztán olyan rossz érzésem támadt. Beléptem a facebook fiókjába (mindketten tudjuk egymás jelszavát) és meglepődve láttam, hogy állandóan kitörli a beszélgetéseit. Az smseket a telefonjából szintén kitörli, mintha attól félne, hogy elolvassa valaki.

Nem furcsa ez? Azért félek, mert tavaly véletlenül nem lépett ki a facebookjából, én meg odaültem a géphez mert meg akartam a neten keresni valamit, és akkor láttam, hogy arról beszélt a haverjával, hogy akkor hétvégén hogy táncolt a barátom valami nővel (nem ma születtem, tudom hogyan táncol egy szingli nő egy pasival, ha nem tudja hogy barátnője van és fel akarja szedni). 3 éve vagyunk együtt és nem az a megcsalós típus, de elbizonytalanodtam...

23/N és 25/F

2014. jún. 27. 21:21
 1/1 Fényember ***** válasza:
Hát nem nagyon tudom mit kéne tenned.Igazán csak te tudhatod mi van köztetek és hogy milyen a barátod. De esetleg rákérdezhetnél vagy ha érzed hogy nem minden okés beszéld meg vele. Más sajna nem tudok mondani. :/
2014. jún. 28. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!