Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van okom aggodalomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés

Három hete ismerkedek egy csajjal, tök jó minden. Már petting is volt és mondta hogy jól csináltam, csak azért nem tudott elmenni, mert még feszélyezve érzi magát.

Aztán azt is elmondta, hogy az exeibe sosem volt szerelmes, és attól fél hogy ő nem ilyen tipus. Még sosem érezte magát szerelmesnek.

Velem minden oké, bújik, kezdeményező, nagyon jól megvagyunk.

Három hét alatt még nem is alakulhatott ki a szerelem, igaz?

Állandóan velem akar lenni, minden téren kimutatja a vonzalmát stb., de ez a szerelem téma kicsit elbizonytalanitott.

Mi a véleményetek?

2016. máj. 24. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Dehogyisnem alakulhatott ki,szerelem bármennyi időn belül ki tud alakulni.

Miért aggódsz emiatt?Ha szerelmes vagy Belé,és tetszik Neked,akkor ne aggódj,hisz ahogy olvasom ez kölcsönös.

2016. máj. 24. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes egy csaj lehet. Szóval nem is tud melletted feloldódni, nem is szerelmes, mégis belemegy a pettingbe. Nem sokat jelent neki a szex. Mint másnak a bevásárlás, persze, miért ne, csináljuk. Inkább emiatt aggódj.
2016. máj. 24. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Eléggé sivár lelkű lehet...
2016. máj. 27. 16:35
 4/5 anonim válasza:
Hat sztem van okod aggodalomra,en mondjuk ugy nem is tudnek senkivel ugy lefekudni hogy nem vagyok szerelmes,tehat csak azert mert tetszik...3het alatt ha mar oda bujnek a srachoz akkor mar biztosan ereznek valamit iranta lehet kezd benne kialakulni valami , de sztem a multjaban tortenhetett valami ha nem meri at adni magat az igazi erzelmeknek..deritsd ki hogy mi az ami akadalyozza ebben segits neki tullepni rajta es hidd el olyan hatassal leszel ra azzal hogy a lelkevel is torodni akarsz hogy te leszel a mindene :)
2016. máj. 27. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó kezd történni :)

minden okés :)

2016. máj. 30. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!