Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van okom aggodalomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,és nagyon jól megvagyunk.A haverjaival elmennek egy hétre görögországba(kb 10-en).Természetesen lányok is mennek.Én is mehetnék,de nem leszek itthon.Nyilván nem fogom azt mondani,hogy ne menjen,de nem örülök neki,és ezt neki is elmondtam,de azt mondta hogy semmi okom nincs féltékenykedni,mert mindennél jobban szeret.Van okom aggodalomra?A barátom 19

2013. jún. 30. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat egyik alapköve a bizalom.
2013. jún. 30. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
1! igaza van N
2013. jún. 30. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig is megbíztam benne,de azért mindenkiben megfordul ez a gondolat,ezt senki nem tagadhatja
2013. jún. 30. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, megfordul. De ha tudod, hogy bízhatsz benne, és tudod, hogy téged mennyire szeret, akkor hidd is el. :)
2013. jún. 30. 21:18
 5/5 anonim válasza:
Szerintem megbeszélhetnéd vele,mert sokszor igazán csakis az tud megnyugtatni,hogy a párod mondja a saját szavaival,hogy miért érdemes bíznod benne.Amúgy is,ha igazán szeret,akkor egyáltalán nincs okod aggodalomra,és ha mégis olyant tesz,ami a kapcsolatotokat elrontja,akkor sosem érdemelte meg sem a bizalmadat,sem a szerelmedet igazán. Ez egy jó próbatétel szerintem,hogy lásd,hányadán álltok.
2013. jún. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!